виж още резултати
No products were found.

Аудио Калм срещу шум в ушите капс. х 30

Намалява звънене, бръмчене, щракане, съскане и свистене в ушите.

Натурална формула.

Прочети ощеShow less
38,90 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Аудио Калм срещу шум в ушите капс. х 30

Хранителна добавка Аудио Калм срещу шум в ушите.  

Audio Calm е напълно безопасно и изцяло естествено решение, което  осигурява релаксиращо облекчение чрез прецизна научна комбинация от съставки, които успокояват цялата нервна система и спират пристъпите на тревожност. Контролира дисбаланса на централната нервна система.

ПРЕДИМСТВА Аудио Калм срещу шум в ушите капс. х 30:

  • Действа срещу шум в ушите;
  • Спомага концентрацията;
  • Подпомага работата на слуховия апарат;
  • Съдържа витамини B12, B6 и листа от Бучу;
  • Увеличава енергията и баланса, намалява стреса;
  • Осигурява по-добър и по-дълбок спокоен сън;
  • Съдейства за намаляване треперенето на ръцете, главоболие, умората, депресията и тревожността.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ Аудио Калм срещу шум в ушите капс. х 30:

Плодове на глог: Естествен антиоксидант, който помага при стомашно-чревни проблеми и хипертония, освен че отпуска нервите и намалява нивата на стрес.

Хибискус: Има антидепресантни свойства и помага за отпускане на нервната система, като същевременно спомага за редуцирането на високото кръвно налягане.

Екстракт от маслинови листа: Използват се в противораковите диети в областта на медицината поради техните естествени противовъзпалителни свойства, които подобряват здравето на пациента и предпазват тялото от възпалителни заболявания.

Ниацин (Витамин B3): Ниацинът е една от ключовите съставки, необходими за превръщането на въглехидратите и мазнините в енергия, която е от съществено значение за възстановяването и създаването на клетки в нашето тяло. Приемът на тази съставка значително помага за подобряване на задържането на паметта и възстановяване на мозъчните тъкани.

Витамин B12: Жизненоважен компонент в образуването на червени кръвни клетки и неврологични функции с ползи, включително подобряване на настроението и естествен антидепресант. Решаващ витамин, полезен за мозъка, тъй като предотвратява загубата на неврони и помага на слуха.

Есенция от чесън: Есенцията от чесън се използва за различни заболявания и помага за лечение на симптоми на шум в ушите. Съдържа антибактериални, аналгетични и противовъзпалителни свойства, които помагат при болката и симптомите на шум в ушите.

Екстракт от зелен чай: Проучванията разкриват, че компонент на зеления чай, епигалокатехин галат, предотвратява заболявания, вирусни инфекции и диабет , също помага затлъстяването.

Листа от бучу: Естествен билков лек, който помага при лечението на множество заболявания, включително кашлица, обикновена настинка и някои други инфекциозни заболявания.

Витамин C: Витамин от решаващо значение, който елиминира основните токсини от тялото и произвежда подобряващ настроението серотонин, той се използва за повишаване на имунитета срещу различни заболявания като скорбут.

Витамин В6: Подобрява здравето на мозъка и намалява риска от болестта на Алцхаймер, но не може да се произвежда сам и трябва да се набавя чрез добавки и храни.

стрещу_тинитус

Аудио Калм е натурална грижа срещу шум в ушите.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in