виж още резултати
No products were found.

7-Кето ДХЕА 25 мг капс. х 60

7-Кето ДХЕА метаболит:

 - за мускулен растеж - увеличаване на обема на мускулите;

 - за изгаряне на излишните мазнини;

 - за забавяане процесите на стареене - анти ейдж ефект.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

7-Кето ДХЕА 25 мг капс. х 60

7-Кето ДХЕА метаболит:

 - за мускулен растеж;

 - за чиста мускулна маса;

 - за изгаряне на излишните мазнини. 


ИНФОРМАЦИЯ 7-Кето ДХЕА:

При наднормено тегло: 7-Кето ДХЕА задейства дейността на ензимите, които отговарят за обмяната на мастните киселини и въглехидратите. Има много добър ефект върху обмяната на веществата и спомага за безопасното намаляване на теглото. Това се дължи на термогенния ефект на 7-кето дхеа, който действа като фет бърнър, с тази разлика, че не дразни нервната система, не учестява сърдечния ритъм и не повишава нивата на кръвното налягане!


При слаба имунна система, умора и проблеми с когнитивните способности:
Често се чувствате изтощени, не сте в състояние да се концентрирате, липсва ви тонус. Причината за всичко това може да е дефицитът на DHEA, който усилва усещането за стрес. Доказано е, че недостигът на DHEA в организма води до нарушения в паметта и цялостната умствена дейност, отслабване на естествените защити на организма, ниски нива на енергия и др.

7-Кето (ДХЕА) спомага за възстановяването на имунната защита, и допринася за увеличаване на жизнеността и тонуса. Приемът на 7-Кето ДХЕА допринася за регенерирането на мозъчните клетки и нормалната дейност на мозъка и нервната система. Ще забележите как все по-рядко забравяте подробностите около някои ежедневни дейности, като например кода на алармата, къде сте си оставили ключовете и др.

АКТИВНА СЪСТАВКА 7-Кето ДХЕА 25 мг капс. х 60:

7-Кето ДХЕА съдържа активната съставка 7-кето, която представлява естествен метаболит на прохормона ДХЕА, произвеждан от надбъбречните жлези. За разлика от ДХЕА обаче, 7-кето не се превръща в тестостерон или естроген, благодарение на което приемът му е свързан с много от ползите на ДНЕА, без да това да води до странични ефекти!

7-кето предотвратява освобождаването на твърде много кортизол и по този начин спомага за забавяне процесите на стареене, въздейства подмладяващо и допринася за увеличаването на жизнения цикъл!


СЪСТАВ 
7-Кето ДХЕА 25 мг капс. х 60:

Съставки в 1 капс.:

7-Кето ДХЕА (ацетат) - 25 mg 

Други съставки: Целулоза, желатин, магнезиев стеарат, титанов диоксид (оцветител).

7-Кето ДХЕА 25 мг капс. х 60 НЕ СЪДЪРЖА изкуствени аромати, консерванти, млечни продукти, сол, захар, мая, сол, пшеница.

7-Кето ДХЕА 25 мг капс. х 60 Е с висока бионаличност, който се усвоява 100% от тялото.


ДОЗИРОВКА
7-Кето ДХЕА 25 мг капс. х 60: 

По 1 капсула дневно при необходимост, за предпочитане с храна.


Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. 7-Кето ДХЕА 25 мг е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.


Производител:

Ензиматик Терапи, САЩ


Опаковка:

7-Кето ДХЕА 25 мг се предлага в опаковка от 60 капсули.

7-Кето ДХЕА 25 мг е лабораторно тестван за чистота, безопасност и ефективност! 7-Кето ДХЕА 25 мг капс. х 60 е източник на висок клас ДХЕА!

7-Кето ДХЕА 25 мг допринася за защита на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на белите кръвни телца, имунната и сърдечно-съдовата системи. Подпомага изграждането на чиста мускулна маса. В помощ на здравословното отслабване. Патент на Lonza.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in