виж още резултати
No products were found.

Л-Глутамин (Микронизиран) 5 g /60 дози/ 300 g пудра Natural Factors

Аминокиселината Л-Глутамин участва в изграждането на мозъка, стомашно-чревния тракт, мускулите и чернодробните клетки. Приемът на Л-Глутамин допринася за поддържане на нормални нива на имунната система, на храносмилателната, мозъчната и мускулната функции, особено след физически стрес и натоварване.

Прочети ощеShow less
67,16 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Л-ГЛУТАМИН (МИКРОНИЗИРАН) 5 g

Micronized L-Glutamine

Хранителна добавка, 300 g прах /60 дози

 

L-глутаминът е есенциална аминокиселина, която помага за възстановяване след сериозни физически натоварвания или тежки болести. Това е най-изобилната киселина в скелетните мускули и плазмата и е важно хранително вещество за разрастването, оцеляването и възстановяването на клетките, предпазва тялото от възпаление и инфекции, помага за възстановяването при болести или стрес. Приемът на L-глутамин на Natural Factors след сериозна физическа активност защитава мускулните тъкани и подпомага растежа и развитието им. L-глутаминът се предлага под формата на пудра за по-бърза абсорбция, лесно се разтваря във вода и няма никакъв специфичен привкус.

Предимства:

·         ускорява времето за възстановяване на мускулите, увеличава енергията, намалява риска от инфекции след продължителни тренировки

·         подпомага възстановяването и растежа на мускулите, особено след изтощителна тренировка

·         естествено средство за подсилване на имунната система, помага за защита срещу инфекции и болести

·         поддържа интегритета на чревната бариера и предотвратява навлизането на инфекциозни агенти в тялото

·         лесно се разтваря във вода, няма вкус или мирис

·         подобрена абсорбция чрез процес на микронизация на частиците

 

Съставки:                                     (в 1 ч.л.)     дн. доза

Микронизиран L-Глутамин          5 g              5 g

Не съдържа: Изкуствени оцвеители, аромати , консерванти, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки или ГМО. Подходящо за вегани и вегетарианци. Аминокиселина в свободна форма.

Приложение: Аминокиселината Л-Глутамин участва в изграждането на мозъка, стомашно-чревния тракт, мускулите и чернодробните клетки. Приемът на Л-Глутамин допринася за поддържане на нормални нива на имунната система, на храносмилателната, мозъчната и мускулната функции, особено след  физически стрес и натоварване.

Технологията на микронизиране нa Л-Глутамина представлява  значително намаляване на  размера на частиците, като по този начин позволява по-лесно разпадане и усвояване от организма.

Забележка: Преди употреба се посъветвайте с Вашия лекар, ако сте подложени на нископротеинова диета, при бременност или кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1 ч.л /мерителна лъжичка- приложена в опаковката/ дневно разтворена във вода или сок.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета  опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada

Прочети ощеShow less
Product Details
2804 NF
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in