виж още резултати
No products were found.

Л-Глутамин (Микронизиран) 500 mg х 90 V капсули Natural Factors

Аминокиселината Л-Глутамин участва в изграждането на мозъка, стомашно-чревния тракт, мускулите и чернодробните клетки . Допринася за поддържане на нормални нива на имунната система, на храносмилателната, мозъчната и мускулната функция, особено след физически стрес и натоварване.

Прочети ощеShow less
32,74 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Л-ГЛУТАМИН (микронизиран) 500 mg

L-Glutamine Micronized

Хранителна добавка, 90 V капсули   

 

Л-Глутамин (микронизиран) на Natural Factors e естествен продукт за натрупване на мускулна маса.

Основни ползи:

·         Допринася за натрупването на мускулна маса и по-лесното възстановяване след интензивни тренировки и стрес.

·         Оказва положително влияние при възстановяване на мускулния гликоген, ускорява синтеза на белтъчини и повишава нивата на растежния хормон.

·         Подпомага мозъчната функция.

·         Спомага за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната система.

 

Аминокиселината Л-Глутамин участва в изграждането на мозъка, стомашно-чревния тракт, мускулите и чернодробните клетки. Според най-новите проучвания оказва благоприятно влияние за редуциране на повишената консумация на сладки храни и злоупотребата с алкохол.

 

 

Л-Глутамин спомага за растежа на мускулите по естествен и безопасен начин. Допринася за намаляване на загубата на мускулна тъкан, оформянето на по-добър релеф и възстановяването след продължителни и изтощителни тренировки.

Л-Глутаминът в продукта на Natural Factors е микронизиран. Микронизицията е процес на смилане в много фина форма в повечето случай около 20 пъти по-фина от нормалния прах. Микронизираният Л-Глутамин се разтворя по-бързо и се абсорбира по-лесно от организма.

Л-Глутамин на Natural Factors е източник на 500 mg високо усвоим глутамин в свободна форма. Продуктът е подходящ за вегани и вегетарианци и не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки и ГМО.

 Съставки:                               (в 1 капс.)         дн. доза

L-Глутамин                              500 mg            1500 mg

  (микронизиран)

Оризова пудра, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), магнезиев стеарат (растителен клас).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци. 

Приложение: Аминокиселината Л-Глутамин участва в изграждането на мозъка, стомашно-чревния тракт, мускулите и чернодробните клетки . Допринася за поддържане на нормални нива на имунната система, на храносмилателната, мозъчната и мускулната функция, особено след физически стрес и натоварване.

Забележка: При бременност или вероятност от такава, кърмене или Ви предстои операция се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула 2-3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида:Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada

 

Прочети ощеShow less
Product Details
2820 NF A
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in