виж още резултати
No produts were found.

Инозитол витамин В8 500 мг Х 100 капс. Нейчърс Уей

При СПКЯ синдром на поликистозните яйчници.

В подкрепа функциите на мозъка и нервната система.

Допринася за нормалната концентрация на холесетрол и триглицириди в кръвта.

Прочети ощеShow less
32,59 лв. (с данък)

Отстъпки за обем

Количество Unit discount Спестявате
2 15% 9,78 лв.
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

ИНОЗИТОЛ ВИТАМИН В8 500 МГ Х 100 КАПС. НЕЙЧЪРС УЕЙ е натурална хранителна добавка, която регулира нивата на холестерол, триглицириди и трансфера на хранителни вещества през клетъчните мембрани. Стимулира разграждането на мазнините. 

Инозитолът е другото име на витамин В8 - основен елемент на клетъчните мембрани. Отговорен е за предвижването на хранителни вещества през клетъчната мембрана и помага за трансформирането на мазнините. Подходящ е за прием при висок холестерол и триглицириди в кръвта.

Съдържание: 

100% натурален, чист кристален инозитол - 500 мг

Други -  Желатинова капсула, малтодекстрин, магнезиев стеарат, просо. Не съдържа изкуствени съставки, консерванти, мая, мляко, лактоза, жито, соя и захар.

Начин на употреба: 

Приемайте по 1 касула дневно, за предпочитане с храна, за да се избегнат стомашни неразположения.

Важно:

ИНОЗИТОЛ ВИТАМИН В8 500 МГ Х 100 КАПС. НЕЙЧЪРС УЕЙ е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното и здравословно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не се наблюдават странични ефекти.

Инозитол витамин В8 500 мг Х 100 капс. НЕЙЧЪРС УЕЙ - счита се, че инозитолът въздейства благоприятно при диабет. Допринася за облекчаването на симптомите при диабетна невропатия, едно от най-често срещаните усложнения при диабет. Увреждането на нервите при диабетната невропатия често се дължи на недостига на инозитол в клетките, което може да бъде компенсирано чрез допълнителен прием на В8.

Инозитолът е прекурсор на фосфолипидите – основен компонент на клетъчните мембрани. Той помага за поддържане на хранителния пренос през клетъчната мембрана и помага за трансформирането на мазнините. Допринася за нормалната коцентрация на холестерола и триглицеридите.

Представлява витамино-подобна субстанция, полезна при широк спектър заболявания и състояния, включително: диабет и неговите усложнения (особено диабетна невропатия), паническо разстройство, висок холестерол, безсъние, рак, депресия, шизофрения, болест на Алцхаймер, дефицит на вниманието, разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност, аутизъм, псориазис, забавен растеж на косата, и др. Приемът на инозитол се препоръчва и срещу синдрома на поликистозните яйчници, включително липса на овулация; високо кръвно налягане и високи нива на триглицеридите; високи нива на тестостерон.

Счита се, че инозитолът балансира производството на определени химически субстанции в тялото, които имат отношение към състоянията на паническо разстройство, депресия, обсесивно-компулсивно разстройство и синдром на поликистозните яйчници.

Ползите от допълнителния прием на инозитол са подробно проучени и доказани, но поради една или друга причина, са слабо познати. Той подпомага здравето по множество начини – чрез транспортирането на мазнините в цялото тяло, подпомагане на невроните в централната нервна система и др. Инозитол функционира и в много тясно сътрудничество с друго, не по-малко важно хранително вещество – холина. В комбинация, холин и инозитол могат да имат незаменими ползи по отношение на нервната и мозъчната функция.

Производител:

Nature's Way / Нейчърс Уей, САЩ

Опаковка:

Инозитол витамин В8 500 мг на НЕЙЧЪРС УЕЙ се предлага в опаковка от  100 капс. 

Инозитол витамин В8 500 мг Х 100 капс. НЕЙЧЪРС УЕЙ при СПКЯ синдром на поликистозните яйчници. В подкрепа функциите на мозъка и нервната система. Допринася за нормалната концентрация на холесетрол и триглицириди в кръвта.

Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
40461

Техническо описание

Форма
Капсули
Витамини по групи
Витамин B
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Доставка
You may also like
Уримил_Глико_диабет Уримил_Глико_диабет
Купи
При диабет
Naturpharma
24,29 лв. (с данък)
URIMIL Glyco / УРИМИЛ Глико подпомага: - Нормалното функциониране на периферната нервна система; - Поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта; - Намаляването на чувството на отпадналост и умора.
санохепатик_холестерол_плюс санохепатик_холестерол_плюс
Купи
При висок холестерол
Natur Produkt
24,41 лв. (с данък)
Допринася за поддържането на нормалната функция на черния дроб. За нормалния метаболизъм на липидите. За справяне с умората и липсата на енергия. За елиминиране на отпадните продукти от метаболизма.
Куркума+Босвелия_ Джинджифил_ Рейши_ Шийтаке_гъби Куркума+Босвелия_ Джинджифил_ Рейши_ Шийтаке_гъби
Купи
За костите и ставите
Holland and Barrett
120,00 лв. (с данък)
Куркума с Рейши, Шийтаке, Босвелия и Джинджифил. За силна имунна система, здрави стави. Намалява дискомфорта в областта на коленете. Подпомага функцията на черния дроб, белите дробове, детоксикира организма и има...
Елевит_Мултивитамини_за_бременни Елевит_Мултивитамини_за_бременни
Купи
За жените
Bayer
31,74 лв. (с данък)
Елевит е добавка за бременни, съдържаща мултивитамини и минерали, която е специално разработена, за да помогне за задоволяване на повишените хранителни нужди на жени, които се опитват да забременеят или са бременни и...

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in