виж още резултати
No produts were found.

Холин и Инозитол (витамин В4 и В8) 250/250 мг Х 100 капс. НЕЙЧЪРС УЕЙ

При високи стойности на LDL-холестерола и триглицеридите и чернодробни нарушения.

Комбинация от витамини В4 и В8 в подкрепа на мозъчната функция.

Прочети ощеShow less
Краткосрочна промоция! Остават само:
55,50 лв. (с данък) 61,67 лв.
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания(1)
Описание

Холин и Инозитол (витамин В4 и В8) 250/250 мг Х 100 капс. НЕЙЧЪРС УЕЙ е продукт, който регулира нормални нива на холестерол и триглициридите в кръвта.

Холин - витамин В4, водноразтворим витамин, който участва в множество процеси в организма. Една от най-важните му функции е да регулира натрупването на мазнини в черния дроб и да влияе на обмяната на мазнините и протеини. При липсва на витамин В4 осезаемо се усещат смущения в нервната система. Абсорбацията на холин се ограничава от приема на алкохол, кофеин и захар.

Инозитол - витамин В8, гликозен полимер, който допринася за правилното развитие на клетъчните мембрани. Има положително влияние върху черния дроб и стимулира метаболизма на мастните клетки. Приемът на инозитол контролира концентрацията на холестерол и оказва антиоксидантно действие. Допринася за пречистването на организма от ненужните субстанции. Витамин В8 се синтезира в организма, но в много малки количества, за това е необходим допълнителен прием чрез добавки и храна.

СЪСТАВ Холин и Инозитол (витамин В4 и В8) 250/250 мг Х 100 капс. НЕЙЧЪРС УЕЙ:

Съставки в 1 капс. / Дн. доза (2 капс.):

Инозитол - 250 mg / 500 mg

Холин (холин битартарат) - 250 mg / 500 mg

Други съставки: Желатинова капсула, магнезиев стеарат, целулоза.

Холин и Инозитол (витамин В4 и В8) 250/250 мг Х 100 капс. НЕЙЧЪРС УЕЙ не съдържа изкуствени съставки, консерванти, мая, мляко, лактоза, жито, соя и захар.

Начин на употреба:

Приемайте по 2 капсули на ден заедно с храна.

Холин и Инозитол (витамин В4 и В8) 250/250 мг Х 100 капс. НЕЙЧЪРС УЕЙ при тревожни състояния и смущения в когнитивната функция:

Нервни и напрегнати сте? Трудно се съсредоточавате и не сте в състояние да задържите вниманието си по-дълго върху работния процес? Нужни са ви много усилия, когато трябва да запомните по-обширна информация? Често изпитвате безпокойство или тъга без конкретна причина? Най-вероятно организмът ви страда от липса на едни от най-важните за нервната система и мозъка витамини.

Холин и  инозитол допринася за баланса на различни мозъчни химикали, свързани с настроението и енергийните нива. Подпомага поддържането на нормалните стойности на серотонин в мозъка, благодарение на което тежестта на състояния на безпокойство и депресия намалява. Способства за паметта, добрата концентрация, задържане на вниманието и съсредоточаването, и вземането на решения. Благоприятства способността за учене и запаметяване, и намалява психо-емоционалното изтощение в периоди на силен стрес. Има слабо изразен благоприятен ефект върху качеството и продължителността на съня.

Витамин В8, познат още като инозитол, представлява гликозен полимер, способстващ правилното развитие на клетъчните мембрани. Синтезира се в организма, но в недостатъчно количество. Подкрепя метаболизма на мастните киселини и повлиява много добре чернодробната дейност. Витаминът допринася за нормалната концентрация на холестерола.

Важно:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не се наблюдават странични ефекти.

Производител:

Nature's Way / Нейчърс Уей, САЩ

Опаковка:

Холин и Инозитол (витамин В4 и В8) 250/250 мг на НЕЙЧЪРС УЕЙ се предлага в опаковка от 100 капс.Холин и Инозитол (витамин В4 и В8) 250/250 мг Х 100 капс. НЕЙЧЪРС УЕЙ е хранителна добавка при високи стойности на LDL-холестерола и триглицеридите и чернодробни нарушения. Комбинация от витамини В4 и В8 в подкрепа на мозъчната функция. Оригинален продукт на Nature’s Way, USA. Отличава се с отлична абсорбция и първокласно качество.

Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
40462

Техническо описание

Форма
Капсули
Витамини по групи
Витамин B
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Доставка
You may also like
Уримил_Глико_диабет Уримил_Глико_диабет
Купи
При диабет
Naturpharma
24,29 лв. (с данък)
URIMIL Glyco / УРИМИЛ Глико подпомага: - Нормалното функциониране на периферната нервна система; - Поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта; - Намаляването на чувството на отпадналост и умора.
Ай_кафе_капсули Ай_кафе_капсули
Купи
За нервната система
Витаголд
12,90 лв. (с данък)
Подпомага умствена и физическа активност.  Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.  Спомага за тонус и енергия през целия ден. За нормален метаболизъм. Подходяща също и за спортуващи лица - за...
санохепатик_холестерол_плюс санохепатик_холестерол_плюс
Купи
При висок холестерол
Natur Produkt
24,41 лв. (с данък)
Допринася за поддържането на нормалната функция на черния дроб. За нормалния метаболизъм на липидите. За справяне с умората и липсата на енергия. За елиминиране на отпадните продукти от метаболизма.
цитибак_алфа цитибак_алфа
Купи
За нервната система
Naturpharma
41,58 лв. (с данък)
Ампули Цитибак Алфа нова подсилена течна формула - за памет и концентрация. При последици от инсулт. За нормалното функциониране на кръвообращението и периферната микроциркулация.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in