виж още резултати
No products were found.
Линоприксол плюс капс. х 60

Линоприксол плюс капс. х 60

За поддържане на нормалните нива на холестерола.

Прочети ощеShow less
26,75 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Линоприксол плюс капс. х 60

Линоприксол плюс капс. х 60 за поддържане на нормалните нива на холестерола.

Linoprixol Plus  е специален комплекс от природни съставки - фитостероли, Циклантера, Монаколин К  и коензим Q10 за поддържане на нормални нива на холестерол в кръвта и профилактика на сърдечно-съдовия риск.

Фитостеролите са растителни мазнини, които намаляват нивата на лошия LDL холестерол, като по този начин активно предпазват здравето на артериите.

Циклантера е растение, което допринася за намаляване на  риска от образуване на атеросклеротични плаки и за по-здрава сърдечно-съдова система.

Монаколин К се образува при ферментацията на червен ориз, под въздействието на дрожди (Моnascus  purpureus) и подпомага за поддържането на нормални нива на холестерола в кръвта и за нормален липиден профил.

Комбинацията в съставките повлияват благотворно функциите на сърдечно-съдовата система и допринасят за защита на клетките от оксидативен стрес.

Добавеният в състава Коензим Q10 играе важна роля в процеса на производството на енергия и е силен антиоксидант. Подпомага правилната дейност на сърдечно-съдовата система и особено на миокарда.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Капсули
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in