Промо пакет Хелт Ейд - "Заблести с Хелт Ейд"

Заблести с Хелт Ейд - блестяща коса, сияйна кожа и красиви нокти.

Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Вижте новия Коледен промо пакет - "Заблести с Хелт Ейд". За красива коса, стегната кожа и здрави нокти. Английско качество. Изпитани състави. Защото красотата идва отвътре!Промо пакет с отстъпка: вземете Хеър Вит + Радианс на специална цена и засияйте за празниците!

Хеър-Вит на Health Aid съдържа витамини и аминокиселини, необходими за здравето на косата и за нейната плътност и блясък. Препоръчва се при както при косопад, така и при разреждане и изтъняване на косата.

Продуктът е подходящ и за жени, и за мъже. Подходящ е за хора, страдащи от косопад след прекарано заболяване, медикаментозно лечение, период на стрес и безпокойство и т.н.

Радианс на Health Aid съдържа хиалуронова киселина, витамин С и цинк. С общи сили тези три съставки се грижат за блясъка на косата, еластичността на кожата и здравината на ноктите. Продуктът съдържа колаген, който е основният структурен протеин на съединителната тъкан и е важен за здравето на косата, кожата и ноктите.

С възрастта възстановяването на съединителната тъкан и поддържането на хидратацията става все по-трудно. Затова приемът на колаген се оказва много важен за поддържането на силна коса, младежка кожа и здрави нокти. Радианс на Health Aid съдържа специален хидролизиран колаген, който е по-лесен за усвояване.

Само сега двата продукта са на специална обща цена от 60 лв.! Промоцията важи до 15.12.2018 г. или до изчерпване на промоционалните количества.

---

Още за продуктите:

Хеър Вит капс. Хелт Ейд  - За здрава, плътна и бляскава коса.

Радианс табл. Хелт Ейд - За красива кожа и силни нокти.

Вземета сега! С отстъпка от 23%.
Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Свързани продукти
Глисодин_Генерал_хелт_добавка Глисодин_Генерал_хелт_добавка
NEW
Купи
За коса, кожа и нокти
GliSODin / Глисодин
68,90 лв. (с данък)
Вашият ежедневен съюзник за по-здраво тяло, силен имунитет и красива кожа.  Професионална нутрикозметика със Супероксид дизмутаза (СОД) от пъпеш.
Бърз преглед
глизодин_анти_ейдж_хрaнителна_добавка глизодин_анти_ейдж_хрaнителна_добавка
NEW
Купи
За коса, кожа и нокти
GliSODin / Глисодин
78,90 лв. (с данък)
Професионална нутрикозметика със Супероксид дизмутаза (СОД). Срещу стареене на кожата. За хидратирана и сияйна кожа.  С Омега-3, масло от Пореч, Зърнастец и какаови екстракти.
Бърз преглед
хиалуронова_киселина_ниско_молекулно_тегло хиалуронова_киселина_ниско_молекулно_тегло
NEW
Купи
За коса, кожа и нокти
Jarrow Formulas / Джароу Формулас
50,00 лв. (с данък)
Хиалуронова киселина следващо поколение. Получена от биологична фермантация. Патентована формула. За здрави стави и хидратирана кожа без бръчки.
Бърз преглед
липозомен_витамин_ц липозомен_витамин_ц
Купи
Витамини и минерали
РондоВитал / RondoVital
27,00 лв. (с данък)
Липозомен витамин С с портокал е течна формула с висока усвояемост и не дразни стомаха. Липозомен витамин C от изцяло натурални източници.
Бърз преглед
Лифтактив_Колаген_Спешълист_СПФ_25 Лифтактив_Колаген_Спешълист_СПФ_25
Купи
За стягане
Vichy
75,06 лв. (с данък)
Усъвършенствани активни естествени съставки против бръчки, комбинирани с широкоспектърен SPF 25, за да коригират признаците, свързани със загуба на колаген в кожата.
Бърз преглед

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in