Промо пакет Хелт Ейд - "Заблести с Хелт Ейд"

Заблести с Хелт Ейд - блестяща коса, сияйна кожа и красиви нокти.

Reference:
Добави в списъка с желания
Описание

Вижте новия Коледен промо пакет - "Заблести с Хелт Ейд". За красива коса, стегната кожа и здрави нокти. Английско качество. Изпитани състави. Защото красотата идва отвътре!Промо пакет с отстъпка: вземете Хеър Вит + Радианс на специална цена и засияйте за празниците!

Хеър-Вит на Health Aid съдържа витамини и аминокиселини, необходими за здравето на косата и за нейната плътност и блясък. Препоръчва се при както при косопад, така и при разреждане и изтъняване на косата.

Продуктът е подходящ и за жени, и за мъже. Подходящ е за хора, страдащи от косопад след прекарано заболяване, медикаментозно лечение, период на стрес и безпокойство и т.н.

Радианс на Health Aid съдържа хиалуронова киселина, витамин С и цинк. С общи сили тези три съставки се грижат за блясъка на косата, еластичността на кожата и здравината на ноктите. Продуктът съдържа колаген, който е основният структурен протеин на съединителната тъкан и е важен за здравето на косата, кожата и ноктите.

С възрастта възстановяването на съединителната тъкан и поддържането на хидратацията става все по-трудно. Затова приемът на колаген се оказва много важен за поддържането на силна коса, младежка кожа и здрави нокти. Радианс на Health Aid съдържа специален хидролизиран колаген, който е по-лесен за усвояване.

Само сега двата продукта са на специална обща цена от 60 лв.! Промоцията важи до 15.12.2018 г. или до изчерпване на промоционалните количества.

---

Още за продуктите:

Хеър Вит капс. Хелт Ейд  - За здрава, плътна и бляскава коса.

Радианс табл. Хелт Ейд - За красива кожа и силни нокти.

Вземета сега! С отстъпка от 23%.
Подробности за продукта
Коментари
Няма коментари

Напишете вашето мнение за продукта

  • Kaчество:
Опишете продукта с няколко кратки думи.
Upload images:
Brand:
Свързани продукти

Menu

Сподели

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in