виж още резултати
No products were found.

Витацептин табл. х 90/30

Мощен антиоксидант с изцяло натурален състав при онколечение.

При рак и ракови заболявания. 

Прочети ощеShow less
Limited special offer
265,99 лв. (с данък) 269,99 лв.
-
Брой
  • х90
  • х 30
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Витацептин таблетки при онколечение

Витацептин® е мощен антиоксидант с изцяло натурален състав, който помага в борбата с онкологичните заболявания и тяхната превенция. Създаден е като съпътстващ терапевтичен продукт на установените конвенционални онкологични лечения и терапии – химиотерапия и лъчетерапия.

В химиотерапията се използват над 50 антиракови (цитотоксични) лекарства за разрушаване на туморни клетки. Някой от тях се дават самостоятелно, а други са в комбинация. Химиотерапия се абсорбира в кръвта и се пренася в цялото тяло, като целта е да достигне до всички туморни клетки в организма. Но с унищожаването на туморните клетки се разрушава костният мозък (в който се образуват кръвните клетки) и се засягат огромен брой здрави клетки и полезни бактерии, които са основата на имунната ни система. С намеления брой на белите кръвни телца (левкоцитите), в следствие на химиотерапията, организмът е незащитен и може много по-лесно да бъде атакуван от различни микроби. Мощната интоксикация на организма след химиотерапията води до тотално блокиране на жизнената енергия и затлачване на организма с токсини и шлаки. Безпрепятствено в организма се заселват и размножават микропаразити и гъбички, които създават предпоставки за нови туморни образувания. Натрупаните токсини блокират нормалната работа на имунната система, затормозяват се органите и системите за естествена детоксикация, храносмилателната система е много сериозно увредена и усвояването на хранителни вещества, необходими за ревитализацията на организма, на практика не се осъществява.

Витацептин е мощен антиоксидант, който помага в борбата с онкологичните заболявания.

  • Витацептин е съпътстващ терапевтичен продукт на установените конвенционални онкологични лечения и терапии (химиотерапия и лъчетерапия).
  • Витацептин детоксикира организма и подсилва имунната система в хода на стрес, изтощение и болест.
  • Витацептин спомага за намаляването на кръвната захар и подобрява функцията на храносмилателната система.
  • Витацептин има 100% натурален състав.


Засегнати от химиотерапията са основно области от тялото с бързо делящи се клетки, проявяват се тежки странични ефекти с характерни симптоми, като:

• увреждане на костния мозък, който произвежда нови кръвни клетки (т.н. НК-клетки);

• увреждане на лигавицата на стомашно-чревния тракт и симптоми на гадене, повръщане, загуба на апетит;

• периферна невропатия (усещане за мравучкане или безчувственост, изтръпване по ръцете и краката);

• силна отпадналост, умора и безсилие;

• зачервяване по кожата и промени в ноктите на ръцете и краката;

• образуване на афти в лигавицата на устата;

• повишаване на нивата на кръвната захар.

За да подпомогне конвенционалното лечение (с лъче- и химиотерапията) и да бъдат избегнати гореизброените странични ефекти Medical Pharm създаде продукт с натурален състав и изключителни качества – Витацептин®. В него са включени два биологично активни природни компонента – Iresine celosia и Petivera alliacea. Той е резултат на усилията да се намери продукт с естествен произход и свойства, подпомагащ имунитета с максимална антиоксидантна активност, и показващ антитуморни свойства. Витацептин® е основен активатор в съзряването на дендритните клетки. До сега този метод се използваше за ваксини, а в последните години се използва и в борбата с коварната болест. Накратко дендритните клетки предоставят основен антиген на Т-клетките, които са част от придобития и вродения имунитет. Те заедно с B-лимфоцитите поддържат имунната памет.

Витацептин с неговата антитуморната активност подпомага лечението на пациенти с онкологични заболявания, въздействайки на раковите клетки чрез различни биологични процеси и реакции.

Аспектите на антитуморната функция на Витацептин включват:

• активатор в съзряването на дендритните клетки;

• спиране на клетъчния цикъл (в туморните клетки);

• индуциране на апоптоза и антипролиферативна активност;

• противовъзпалителен ефект;

• анти-ангиогенеза (за да расте, туморът има нуждае от ангиогенеза);

• инхибиране на метастази, миграция и инвазия.

Освен мощната антитуморна активност Витацептин® действа и като интензивен детоксикатор, който подпомага имунитета чрез прекъсване на процеса на интоксикация в клетките, обогатява организма с кислород и вещества с антиоксидантно действие, стимулира костния мозък и това резултира в образуването на повече червени кръвни клетки (еритроцити) и хемоглобин, като намалява риска от възникване на анемия.

Витацептин® стимулира основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини в следствие на лъче- и химиотерапията и ефективно възстановява имунната система, като подпомага организма, възстановявайки нормалните му защитни функции и давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.

С приема на Витацептин® по време на химиотерапия пациентите:

• не губят апетит и липсват симптоми на гадене и повръщане;

• чувстват се енергични и не усещат отпадналост и безсилие;

• имат нормално изхождане и изчистване на стомашно-чревния тракт;

• имат регулирани нива на кръвната захар.

Кои са активните съставки на Витацептин?

Витацептин е създаден в резултат на усилията да се намери продукт с естествен произход и свойства, подпомагащ имунитета с максимална антиоксидантна активност, показващ антитуморни свойства и има 100% натурален състав.

Витацептин е с растителен произход и съдържа биологично активни природни компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea.

Кога и как се приема Витацептин?

По време на лечението: Витацептин се приема задължително преди, по време и след химиотерапия по 1 таблетка 3 пъти на ден, по възможност 30 минути преди хранене.

*Важно: По време на химиотерапия приемът на Витацептин® не се прекъсва!

При наличие на метастази: Витацептин се приема задължително преди, по време и след химиотерапия по 1 таблетка от 4 до 6 пъти на ден, по възможност 30 минути преди хранене.

*Важно: По време на химиотерапия приемът на Витацептин® не се прекъсва!

В период на ремисия: За предотвратяване на рецидив в периода на ремисия може да се премине на прием на всеки три месеца.

В случай, че е в организма възникне нова туморна клетка Витацептин® със своята антитуморна активност ще допринесе за нейното унищожаване, преди да е започнала да се дели, натрупва и образува туморна маса.

Опаковка:

Витацептин таблетки се предлага в два вида опаковки - от 90 таблетки и 30 таблетки.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in