виж още резултати
No products were found.

BEKLEY ORGANICS ЧАЙ ЗА КЪРМАЧКИ Х 20 ПАК.

Чай за увеличаване и поддържане на кърмата при майки-кърмачки.

Прочети ощеShow less
4,99 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Свойства:

Подпомага образуването на кърма. Чаят е балансирана комбинация от традиционно утвърдени съставки, грижливо подбрани и отгледани в екологично чисти райони. Облекчава някои храносмилателни проблеми, включително образуването на газове и колики при бебето. Осигурява необходими витамини и минерали на организма на майката и на бебето.

Начин на употреба:
Препоръчително е консумацията на чая да започне последните 3 седмици от бременността или непосредствено след раждането и да продължи през целия период на кърменето. Консумирайте ежедневно между 3 и 6 чаши през периода на кърмене.

Начин на приготвяне:
Залейте едно филтърно пакетче чай с 200 мл. вряла вода и запарете за 5-8 минути. Може да се консумира и студен. 

Състав:

Копър плод*, коприва*, червена малина лист*, резене*, маточина*, кимион*, кориандър, ким, анасон.

*продукт на биологично земеделие

Опаковка: 20 филтърни пакетчета /30г./

За марката:

Чайовете с марка Бейкли Органикс не съдържат никакви добавъчни химични вещества. Използваните билки са внимателно подбрани и в преобладаващата си част са продукт на сертифицирано биологично земеделие, отгледани под най-строг контрол. Не са подлагани на каквато и да е химична преработка. Изсушени са и са пакетирани в оптимално обезпрашена среда при най-високи стандарти за хигиена, за запазване на естествените им качества.

Според предназначението на чая, комбинацията от билки е най-грижливо съчетана, така че да има максимално благотворно въздействие върху организма на бебето и майката, както и да предоставя комплекс от жизнено необходими витамини и минерали, изключително важни за бързия растеж на бебешкия и детския организъм.

Стремежът на екипът на фирмата е да създава най-качествени, натурални и незамърсени продукти, подходящи за детският организъм.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in