виж още резултати
No products were found.

Душ гелове, душ кремове и олио

Филтриране по
Душ гелове, душ кремове и олио
12,93 лв. (с данък)
Нашата колекция Goodness "Роза и Здравец" съдържа органични екстракти, които доказано помагат за възстановяване на баланса на кожата и за отпускане на ума. Натурален душ гел за тяло Роза и Здравец на Бейлис и Хардинг. 
Интимна хигиена
Naturpharma
24,05 лв. (с данък)
Новата почистваща пяна е тук, за да съхрани твоята безупречна женственост през менопаузата. С натурални екстракти от овес, хамамелис и лайка, пантенол. Противовъзпалително, противогъбично, успокояващо и освежаващо...
Душ гелове, душ кремове и олио
Милва
1,10 лв. (с данък)
Съдържащите се в прополиса флавоноиди, аминокиселини, витамини, микроелементи обуславят многостраното му биологично действие.  Сапунът с прополис притежава антибактериално, противовъзпалително, противогъбично и...
Душ гелове, душ кремове и олио
Милва
1,02 лв. (с данък)
Билков сапун със зеолит и екстракт от чесън на Milva.  Подходящ за употреба при екземи и пърхот.  Продуктът редуцира развитието на гъбичките, причинители на пърхот, има антибактериално действие и успокоява скалпа. 

Разнообразие от душ гелове за чувствителна кожа, мъжки душ гелове, маркови душ гелове. Разгледайте натурални душ гелове и медицински душ гелове.

Прочети ощеShow less

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in