виж още резултати
No produts were found.
БИОХЕРБА ООД

БИОХЕРБА ООД

Биохерба - натурални и билкови продукти - шампоани, серуми, добавки.

Вече повече от 10 години нашата цел е една и съща – да правим клиентите си по-щастливи и по-здрави.

В момента Биохерба разполага с три производствени и складови бази с обща площ над 4000 квадратни метра. Предлагаме на българския и европейския пазар повече от 900 здравословни продукта на билкова основа. Поставяйки качеството на първо място, ние работим с най-добрите световни фирми за производство и доставка на суровини.

Биохерба притежава всички необходими европейски лицензи за производство и търговия. Притежаваме и био сертификати за билките, с които работим.

Последната година разширихме още повече производствените си мощности като добавихме изключително модерна инсталация за студено пресовани масла и съвременна екстрахираща инсталация. Това ще ни позволи в близко бъдеще напълно да затворим цикъла на производство и сами да произвеждаме по-голяма част от суровините, които влагаме в продуктите си.

ВИЖТЕ ПО-ДОЛУ промоции за м. октомври '22 г.

биохерба_промоции_октомври.pdf

(натиснете по-горе върху текста "биохерба_промоции_октомври")

Прочети ощеShow less
Флорални води
БИОХЕРБА ООД
5,49 лв. (с данък)
Почиства и стяга кожата, подобрява кръвообращението. Дезинфекцира.  Действа чудесно на мазна, чувствителна, раздразнена; възпалена, склонна към акне кожа.
Флорални води
БИОХЕРБА ООД
5,49 лв. (с данък)
Био флорална розова вода от българска Роза Дамасцена. Антиейдж ефект, освежава, почиства и балансира кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие.
Флорални води
БИОХЕРБА ООД
5,49 лв. (с данък)
Безсмъртниче флорална вода - за всеки тип кожа. Против бръчки, за стягане. Стимулира производството на колаген. Флорална вода от безсмъртниче на Радика - "Билката на Красотата".
За храносмилането
БИОХЕРБА ООД
12,50 лв. (с данък)15,99 лв.
За облекчение на храносмилателни проблеми - при подут корем и образуване на газове. Стимyлиpa ceĸpeциятa нa xpaнocмилaтeлнитe eнзими и има роля в превенцията срещу диария. 
Начало
БИОХЕРБА ООД
5,69 лв. (с данък)
Гривна за възрастни против прилошаване и гадене при пътуване. Мека и удобна. За многократна употреба. Ефект, базиран на акупунбтурата. Без медикаменти. Eстествено облекчаване на симптомите на гадене при бременни жени.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in