виж още резултати
No produts were found.
DHU

DHU

Немски хомеопатичен съюз (DHU / ДХУ) - хомеопатични лекарства и Шуслерови соли.

Немски хомеопатичен съюз (DHU / ДХУ)

Немски хомеопатичен съюз (DHU) е най-големият производител на хомеопатични лекарства в Германия и в Европа. Повече от 50 години DHU е един от водещите световни производители в областта на природните лекарства, каквито са хомеопатичните медикаменти и Шуслеровите соли.

Хомеопатията е терапия, която стимулира и регулира собствените лечебни сили на човешкото тяло. С избора на правилното лекарство лекарят хомеопат или самият пациент могат да се справят с различни проблеми, като едновременно се повлиява организмът на три нива – физическо, умствено и емоционално.

Прочети ощеShow less
Комбинирани хомеопатични препарати
DHU
10,80 лв. (с данък)
Хомеопатично лекарство за лечение на остри ангини, хронични тонзилити, увеличени сливици и след хирургичното им отстраняване. Тонзилотрен е подходящ както за лечение, така и за профилактика.
Медицински изделия
DHU
16,19 лв. (с данък)
В подкрепа на лечението на: ~ възпаление на лигавицата на устата и гърлото; ~ възпаление на сливиците; ~ състояние след тонзилектомия. Модерният подход в защита срещу бактерии и вируси. 
Медицински изделия
DHU
16,19 лв. (с данък)
Модерният подход в защита срещу бактерии и вируси. Без антибиотик. В помощ на лечението на синузит, алергичен ринит, инфекциозен ринит. Не изсушава лигавицата.  Без привикване. Намалява симптомите на възпаление...

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in