виж още резултати
No produts were found.
VERVE TEAS

VERVE TEAS

Чайовете Verve са български продукт с високо съдържание на джинджифил и осигуряват на съвременните динамични жени
ежедневна мощна подкрепа на имунната система за по-лесно преодоляване на простудните заболявания, стомашния дискомфорт и хроничната умора.

Verve са първите, произведени в България, 100% натурални чайове от джинджифил.

Чайовете ВЕРВЕ са специално създадени за съвременни динамични хора, чието напрегнато ежедневие им носи усещане за хронична умора и спад в имунитета на организма, и биха искали с помощта на изпитани природни средства да повишат естествената си имунна защита и да се заредят с жизнена енергия.

ВЕРВЕ се отличава от всички останали чайове и напитки с джинджифил, защото комбинира високи дози едросмлян джинджифил, с доказано качество, със специално селектирани традиционни български билки и подбрани екзотични подправки, с безспорни полезни свойства за организма.

Благодарение на високото съдържание на джинджифил, с чайовете ВЕРВЕ получаваш ежедневна мощна подкрепа на имунната система и можеш да преодоляваш по-лесно простудните заболявания, да елиминираш стомашния дискомфорт и осезаемо да се заредиш с енергия.

И най-хубавото е, че това се случва лесно, бързо и вкусно, където и да се намираш, без да отнема от ценното време за любимите хора и занимания :)

Прочети ощеShow less

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in