виж още резултати
No produts were found.
Нейчърс Плюс / Natures Plus

Нейчърс Плюс / Natures Plus

ОРГАНИЧНИ и НАТУРАЛНИ ДОБАВКИ
за повече енергия и по-здравословен начин на живот.

Natures Plus / Нейчърс Плюс /naturesplus.com/ е американска марка за витамини и хранителни добавки, собственост на Natural Organics, Inc. Като дългогодишен пазарен лидер в индустрията, днес компанията се радва на милиони доволни потребители в над 120 държави. В своята над 45-годишна история, брандът е носител на редица награди за качество, иновативност и ефикасност, гарантирани от десетки лаборатории.

ПРОЗРАЧНОСТ

Това е една от думите, с които се свързва името на марката Natures Plus. Това е причината продуктите да се съпровождат от допълнителната листовка – Certificate of Analysis, която служи в подкрепа на твърденията и гаранциите, които производителят дава на потребителите.

За своята богата гама от продукти за здравето, Natures Plus използва природни суровини с най-високо качество. Продуктите на марката са Органични, т.нар. Био-произход, в направата на които са вложени само естествени източници – плодове, зеленчуци и други хранителни вещества, всички от които са плод на биологичното земеделие. Накратко: в производството се влагат суровини, отглеждани без използването на синтетични торове, генно модифицирани организми, хормони, пестициди и антибиотици.

Продуктите НЕ съдържат: глутен, аспартам, алергени, изкуствени оцветители и консерванти.

Прочети ощеShow less

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in