Click for more products.
No produts were found.
Click for more products.
No produts were found.
Уебър Натуралс / Webber Naturals

Уебър Натуралс / Webber Naturals

Уебър Натуралс / Webber Naturals е най-голямата канадска компания, която произвежда широк асортимент от изследвани, надеждни и ефективни витамини, минерали, билкови лекарства и други здравословни добавки за цялото семейство.

Уебър Натуралс / Webber Naturals е „естествено” продължение на над 60 години обслужване на северноамериканския пазар, осигурено от първоначалния „уебър” - производителят на локалните продукти от витамин Е. Сега Уебър Натуралс / Webber Naturals произвежда и предлага над 300 продукта.

Когато купувате билки, може да получите изсушени части от растения от всяко място по света. Със сигурност не всички билки могат да бъдат отглеждани в Канада, но в Уебър Натуралс / Webber Naturals ние отглеждаме собствени билки винаги когато е възможно. По този начин можем да контролираме и гарантираме качеството, свежестта и чистотата на всички билки, които продаваме. Това е толкова важно за нас, колкото и за вас. В нашите ферми отглеждаме и прибираме свежа, сертифицирана органична ехинацея и изследваме всяка реколта и партида за билковите съставки, за които науката е определила, че придават имунно-изграждащи свойства. Тази комбинация от традиционни, сертифицирани органични практики на отглеждане се съчетава с последните научни постижения.

Read moreShow less
За костите и ставите
Уебър Натуралс / Webber Naturals
48,86 лв. (с данък)
За облекчаване на болката в ставите. За нормалното състояние на ставите и ставния хрущял, кожата и съединителната тъкан.  Колаген, извлечен от пилешки хрущяли в областта на гръдния кош, хиалуронова киселина и бор.   
Бърз преглед
За имунната система
Уебър Натуралс / Webber Naturals
68,57 лв. (с данък)
Кверцетин за имунната система, против възпаления.  Натурален продукт в помощ при алергии.  Предпазва кръвоносните съдове. Антиоксидант. Икономичната опаковка от 140 капсули е достатъчна за 4 месеца и половина от по 1...
Бърз преглед
За имунната система
Уебър Натуралс / Webber Naturals
23,67 лв. (с данък)
Най-висока концентрация на ехинацея за нормалното функциониране на имунната и дихателната система. Без алкохол.
Бърз преглед
Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Menu

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in