виж още резултати
No produts were found.
Нау Фуудс / NOW Foods

Нау Фуудс / NOW Foods

Американската компания Нау Фудс / NOW Foods е създадена през 1968 година.

Нау Фудс / NOW Foods притежава GMP сертификат за качество с оценка „А” (най-високата възможна оценка).

Фокусирани сме върху качеството и целта ни е да направим качеството достъпно. Това, което ни отличава от другите компании в бранша, е стремежът ни да използваме единствено естествени натурални съставки при производството на крайните продукти. Невинаги естествените суровини са по-скъпи от синтетичните им варианти, но ние твърдо вярваме, че естествените хранителни добавки значително превъзхождат изкуствените им аналози.

Достатъчно клинични тестове доказват, че естествените добавки са значително по-ефективни от синтетичните, а най-малкото са напълно безопасни за човешкият организъм.

Прочети ощеShow less
Медицински изделия
Нау Фуудс / NOW Foods
50,00 лв. (с данък)
Подсилва имунната система. Има противовирусно действие. Използва се за промивки. Спомага при различни инфекции. Действа благоприятно на стомаха. Омекотява кожата. Без глутен.
За сексуалното здраве
Нау Фуудс / NOW Foods
53,00 лв. (с данък)
Разгонен Козел с добавена Мака към формулата.  - За хормонален баланс;  - Може да се използва от мъже и жени;  - Вегетарианска формула;  - Силен афродизиак.
За сърцето и кръвоносната система
Нау Фуудс / NOW Foods
27,00 лв. (с данък)
Глог плод на NOW действа съдоразширяващо и укрепва стените на кръвоносните съдове. Подобрява сърдечната дейност. Понижава холестерола. Поддържа тонуса. Антиоксидант. Укрепва кръвоносните съдове.
За имунната система
Нау Фуудс / NOW Foods
84,00 лв. (с данък)
Хранителна добавка Бромелаин е с противовъзпалително и обезболяващо действие.  Използва се при спортни травми, храносмилателни проблеми, синузити и възстановяване от операции.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in