виж още резултати
No produts were found.
Biovea

Biovea

От 2001 г. BIOVEA е водещ производител и дистрибутор на висок клас здравни и козметични продукти. Фирмената политика е да предостави най-добрите  и иновативни добавки за здравословен начин на живот.

BIOVEA следи за топ качеството на продуктите през всяка стъпка от производствения процес: разработването на формулата, избор на суровината, тестване на продуктите, контролирано съхранение и транспорт. 

5 стъпки за гарантиране на качеството при Biovea:

Изследвания - BIOVEA работи и в тясно сътрудничество с изследователи, производители и доставчици, за да са сигурни, че това е най-доброто на пазара.

Чистота - BIOVEA използва съставки с най-висока чистота, ефикасността и оптимална усвояемост от организма, гарантирайки качеството и ползите от крайния продукт. 

Производство - Нашите продукти са произведени в съответствие с добрите производствени процеси (GMP) в NSF® сертифицирани съоръжения. Там са внимателно наблюдавани и редовно контролирани, за да се гарантира, че тези високи стандарти са спазвани постоянно.

Тестване – всеки продукт трябва да отговаря на над 25 различни стандарта, като се доказват чистота и потенциала на съставките, както и че те не съдържат бактериални агенти. 

Гаранция – усилията, които Biovea полага по време на целият производствен процес  гарантират, че клиентите ще могат да пазаруват с увереност, като бъдат спокойни за качеството и действието на продуктите.

Прочети ощеShow less

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in