виж още резултати
No produts were found.

Доставка и плащане

Доставка

Продуктите, които поръчвате през Arteka.bg, се доставят от куриерска фирма или от "Линк 2005 ЕООД".

За да получите своите поръчки, моля, въвеждайте точен адрес за доставка, както и актуален телефон за връзка. Ние и нашите партньори от "Спиди" ще дадем най-доброто от себе си, за да получите своите пратки бързо и сигурно.

Сроковете за доставка са 24 или 48 часа от получаването на Вашата поръчка. Под "получаване" се разбира моментът, в който потвърдим поръчката ви по телефон, а не моментът, в който я направите.

В случай, че обективни причини попречат на доставката в рамките на 24 часа, Arteka.bg се задължава да Ви уведоми за това своевременно.

“Линк 2005” ЕООД си запазва правото да променя цените без да уведомява своите потребители, както и да коригира грешки в описанието на продуктите. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация, както и промяна на дизайна на продуктите.

“Линк 2005” ЕООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.
При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 3 (три) работни дни “Линк 2005” ЕООД уведомява потребителя за изчерпването ѝ чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер.

Цена за доставка

Обикновена доставка (срок за изпълнение от 24 до 48ч):

със Спиди до адрес 5.50 лв. 

със Спиди до офис  4.50 лв.

с Еконт до офис       6.00 лв.

Безплатна над 60*лв. само със Спиди.

За гр. Бургас: безплатна.

* Посочените цени важат за пратки с общо тегло до 1 кг до офис на Спиди или до адрес. За пратки с по-голямо тегло ще Ви уведомим за цената на доставката при потвърждение на поръчката Ви по телефона.

Доставка на пратки в събота (полуработен ден на куриерската фирма) в сила от 01.11.2018г.

Считано от 01.11.2018г., Спиди актуализира тарифата си за доставка на пратки като въвежда фиксирана надбавка за доставка на пратка до адрес в събота (полуработен ден).
Надбавката е в размер на 3.60 лв. Приложима е само за доставки до Ваш адрес, когато датата за доставка е събота (полуработен ден) или в случаи на пренасочване с избрана дата за доставка събота (полуработен ден).
За пратки, адресирани за получаване от офис на Спиди, надбавка за доставка в събота не се начислява.

Начини за безопасно разплащане

От гледна точка на сигурността на плащанията, които правите за своите поръчки в Arteka.bg, ние избрахме следните два начина, по които да заплатите за избраните от вас продукти:

1) С наложен платеж - плащате за своята поръчка на куриера в момента на доставката.
2) По банков път - с превод на следната банкова сметка:

Получател: Линк 2005 ЕООД

IBAN BG35STSA93001508031591

BIC STSABGSF

Банка: Банка ДСК

Моля, посочвайте като основание за плащането номера на вашата поръчка.
Благодарим ви, че избрахте Arteka.bg, желаем Ви приятно пазаруване.

Моля, прочетете Условията за ползване на настоящия сайт за по-подробна информация относно условията за доставка и плащане.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in