виж още резултати
No products were found.

Доставка и плащане

Доставка

Продуктите, които поръчвате през Arteka.bg, се доставят от куриерска фирма или от "Линк 2005 ЕООД".

За да получите своите поръчки, моля, въвеждайте точен адрес за доставка, както и актуален телефон за връзка. Ние и нашите партньори от "Спиди" ще дадем най-доброто от себе си, за да получите своите пратки бързо и сигурно.

Сроковете за доставка са 24 или 72 часа от получаването на Вашата поръчка. Под "получаване" се разбира моментът, в който потвърдим поръчката Ви, а не моментът, в който я направите.

В случай, че обективни причини попречат на доставката, Arteka.bg се задължава да Ви уведоми за това своевременно.

“Линк 2005” ЕООД си запазва правото да променя цените без да уведомява своите потребители, както и да коригира грешки в описанието на продуктите. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация, както и промяна на дизайна на продуктите.

“Линк 2005” ЕООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.
При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 3 (три) работни дни “Линк 2005” ЕООД уведомява потребителя за изчерпването ѝ чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер.

Цена за доставка

Обикновена доставка :

със Спиди до адрес  5.50 лв. 

със Спиди до автомат 2.90 лв. 

със Спиди до офис   4.50 лв.

с Еконт до офис       6.00 лв.

Безплатна доставка над 60*лв. само със Спиди.


За гр. Бургас:
 безплатна.

* Посочените цени важат за пратки с общо тегло до 2 кг до офис/автомат на Спиди или до 1 кг до адрес. За пратки с по-голямо тегло ще Ви уведомим за цената на доставката при потвърждение на поръчката Ви по телефона.

Доставка на пратки в събота (полуработен ден на куриерската фирма) в сила от 01.11.2018г.

Считано от 01.11.2018г., Спиди актуализира тарифата си за доставка на пратки като въвежда фиксирана надбавка за доставка на пратка до адрес в събота (полуработен ден).
Надбавката е в размер на 3.60 лв. Приложима е само за доставки до Ваш адрес, когато датата за доставка е събота (полуработен ден) или в случаи на пренасочване с избрана дата за доставка събота (полуработен ден).
За пратки, адресирани за получаване от офис на Спиди, надбавка за доставка в събота не се начислява.

Начини за безопасно разплащане

От гледна точка на сигурността на плащанията, които правите за своите поръчки в Arteka.bg, ние избрахме следните три начина, по които да заплатите за избраните от вас продукти:

1. По електронен път с дебитна или кредитна карта Приемаме заплащания с карти Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Electronic или Maestro. При избор на този метод за плащане се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ДСК), където въвеждате данните на Вашата карта. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна трансакция на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. Данните за вашата карта се използват само от банката посредник и не се съхраняват от нас. За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови организации:

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка. Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2). В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате. В момента на онлайн резервирането споменатите суми ще бъдат автоматично изтеглени от Вашата карта при приключване на процеса на плащане.

От гледна точка на сигурност максималната сума за плащане с карта е 2000 лева.

2.Чрез банков трансфер

Плащането на определената сума трябва да се извърши най-късно в посочения след резервирането срок. След осъществяване на плащането е препоръчително да се изпрати копие от платежния документ чрез формата ни за контакт или по вайбър, като задължително се впише продуктовия номер в основанието за плащане.

Данни за банково плащане:
Получател: Линк 2005 ЕООД
IBAN BG35STSA93001508031591
BIC STSABGSF
Банка: Банка ДСК

Моля, посочвайте като основание за плащането номера на вашата поръчка.
Благодарим ви, че избрахте Arteka.bg, желаем Ви приятно пазаруване.

3. С наложен платеж - плащате за своята поръчка накуриера в момента на доставката.

Моля, прочетете Условията за ползване на настоящия сайт за по-подробна информация относно условията за доставка и плащане.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in