Click for more products.
No produts were found.
Click for more products.
No produts were found.

Доставка и плащане

Доставка

Продуктите, които поръчвате през Arteka.bg, се доставят от куриерска фирма или от "Линк 2005 ЕООД".

За да получите своите поръчки, моля, въвеждайте точен адрес за доставка, както и актуален телефон за връзка. Ние и нашите партньори от "Спиди" ще дадем най-доброто от себе си, за да получите своите пратки бързо и сигурно.

Сроковете за доставка са 24 или 48 часа от получаването на Вашата поръчка. Под "получаване" се разбира моментът, в който потвърдим поръчката ви, а не моментът, в който я направите.

В случай, че обективни причини попречат на доставката в рамките на 24 часа, Arteka.bg се задължава да Ви уведоми за това своевременно.

“Линк 2005” ЕООД си запазва правото да променя цените без да уведомява своите потребители, както и да коригира грешки в описанието на продуктите. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация, както и промяна на дизайна на продуктите.

“Линк 2005” ЕООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.
При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 3 (три) работни дни “Линк 2005” ЕООД уведомява потребителя за изчерпването ѝ чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер.

Цена за доставка

Обикновена доставка (срок за изпълнение от 24 до 48ч):

със Спиди до адрес 5.50 лв. 

със Спиди до офис  4.50 лв.

с Еконт до офис       6.00 лв.

Безплатна над 60*лв. само със Спиди.

За гр. Бургас: безплатна.

* Посочените цени важат за пратки с общо тегло до 1 кг до офис на Спиди или до адрес. За пратки с по-голямо тегло ще Ви уведомим за цената на доставката при потвърждение на поръчката Ви по телефона.

Доставка на пратки в събота (полуработен ден на куриерската фирма) в сила от 01.11.2018г.

Считано от 01.11.2018г., Спиди актуализира тарифата си за доставка на пратки като въвежда фиксирана надбавка за доставка на пратка до адрес в събота (полуработен ден).
Надбавката е в размер на 3.60 лв. Приложима е само за доставки до Ваш адрес, когато датата за доставка е събота (полуработен ден) или в случаи на пренасочване с избрана дата за доставка събота (полуработен ден).
За пратки, адресирани за получаване от офис на Спиди, надбавка за доставка в събота не се начислява.

Начини за безопасно разплащане

От гледна точка на сигурността на плащанията, които правите за своите поръчки в Arteka.bg, ние избрахме следните два начина, по които да заплатите за избраните от вас продукти:

1) С наложен платеж - плащате за своята поръчка на куриера в момента на доставката.
2) По банков път - с превод на следната банкова сметка:

BG35STSA93001508031591
Банка: Банка ДСК
BIC: STSABGSF

Моля, посочвайте като основание за плащането номера на вашата поръчка.
Благодарим ви, че избрахте Arteka.bg, желаем Ви приятно пазаруване.

Моля, прочетете Условията за ползване на настоящия сайт за по-подробна информация относно условията за доставка и плащане.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in