виж още резултати
No products were found.

Абротанум D 1000 / D30 / D6 DHU

Абротанум се използва при ревматични оплаквания, заболявания на кръвоносните съдове и лимфната система, смушения в храносмилането.

Прочети ощеShow less
11,39 лв. (с данък)
-
Разреждане
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Абротанум D 1000 / D30 / D6 DHU

Абротанум се използва при ревматични оплаквания, заболявания на кръвоносните съдове и лимфната система, смушения в храносмилането.

ДОЗИРОВКА Абротанум D 1000 / D30 / D6 DHU:

Една доза е равна на 10 глобули при възрастни, деца под 6 години - 5 глобули, деца под 2 години - 3 глобули.

Избор на потенция:

- Ниски потенции - D6, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първoначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка е 2-3 пъти дневно по 1 доза.

- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 1 доза.

- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат дълго продължаващо действие, като действат и на ментално / емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 1 доза.


Предупреждения:

Абротанум е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.

Преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.

Съдържа лактоза.

Без лекарско предписание. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Абротанум D1000 / D30 / D6 DHU се използва при симптоми на ревматични оплаквания, заболявания на кръвоносните съдове и лимфната система, смушения в храносмилането.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in