виж още резултати
No products were found.

Алиум цепа D1000 / D30 / D6 DHU

Алиум цепа се използва при пациенти с парещи, зачервени очи, слабо сълзене, воден и остър секрет от носа, неврити и невралгии.

Прочети ощеShow less
Разреждане
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Алиум цепа D1000 / D30 / D6 DHU информация

Алиум цепа се използва при пациенти с парещи, зачервени очи, слабо сълзене, воден и остър секрет от носа, неврити и невралгии.

Потенции Алиум цепа: 

D6, D30, D1000

Алиум цепа е класическият пример за правилото за подобието, по което работят хомеопатичните лекарства. Картината на човек, белещ лук, напълно наподобява картината на болестта при пациента.

Алиум цепа е подходящ при пациенти с парещи, зачервени очи, слабо сълзене, воден и остър секрет от носа, неврити и невралгии, когато дразненето и бистрият секрет са водещи в симптомите.

Влошаване на симптомите при топлина и затворено помещение.

Подобрение на свеж въздух.

ДОЗИРОВКА Алиум цепа D1000 / D30 / D6 DHU:

Една доза е равна на 10 глобули при възрастни, деца под 6 години - 5 глобули, деца под 2 години - 3 глобули.

Избор на потенция:

- Ниски потенции - D6, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.

- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат дълго продължаващо действие, като действат и на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.

Предупреждения: Алиум цепа е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания. Преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.

Съдържа лактоза.

Без лекарско предписание.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Алиум цепа D1000 DHU е използва при пациенти с парещи, зачервени очи, слабо сълзене, воден и остър секрет от носа, неврити и невралгии.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in