Click for more products.
No produts were found.

Нови продукти

За имунната система
16,84 лв. (с данък)
Природен продукт срещу настинка и грип. За облекчаване на остър бронхит, бронхиална астма, като ефективно в детоксикация на белите дробове. Спомага за унищожаването на вируси, бактерии и други патогени, като така...
Бърз преглед
За устни
Merz Aestetics
194,33 лв. (с данък)
За коригиране на контура на устните. При липса на обем на устните или изразени бръчки. За изглаждане на изразените бръчки в областта на устните.
Бърз преглед
За чувствителна кожа
28,20 лв. (с данък)
Почистващо мляко за интимна хигиена. Подходящо е при сухота на външните полови органи. Хипоалергенен продукт. Без сапун и оцветители.
Бърз преглед
За костите и ставите
ГУНА
15,99 лв. (с данък)
MD-KNEE може да се прилага и като механична подкрепа при лечение на следните заболявания: - артроза на коляното (в комбинация с MD-POLY) - патело-феморална артроза - колянна локализация на ревматоиден артрит  или на...
Бърз преглед
За костите и ставите
47,93 лв. (с данък)
За ставите и ставния хрущял. Хидролизиран колаген с хиалуронова киселина, биотин и вит. C. Флакони за пиене.  Добре усвоим колаген 12 000 мг.
Бърз преглед
При висок холестерол
Natural Factors
46,90 лв. (с данък)
При високи нива на холестерола и за понижаване на триглицеридите и серумния холестерол.  При дисбаланс в нивата на кръвната захар и секрецията на инсулин. При наднормено тегло - за отслабване.
Бърз преглед

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in