Click for more products.
No produts were found.
Click for more products.
No produts were found.

Намалени

За детето
Nature's Way
36,53 лв. (с данък) 45,66 лв.
За детската нервна система срещу стрес и добра концентрация.  За деца с пасифлора, лимонова трева, магнезий и л-теанин. Без алергени - без соя, глутен, ядки и млечни продукти. За деца над 8 г.
Бърз преглед
Медицински изделия
Афлофарм / Aflofarm
11,25 лв. (с данък) 12,46 лв.
За лесно почистване на ушна кал.  Изчистен състав - маслиново масло, бадемово масло, масло от жожоба. Не съдържа вода и консерванти.
Бърз преглед
За имунната система
29,15 лв. (с данък) 31,68 лв.
Синергична комбинация от аминокиселини с антиоксидантно действие, благоприятстващо за:  - регулиране на имунния отговор;  - подобряване работата на черния дроб;  - оптимизиране на дишането и изчистване на секретите...
Бърз преглед
За дихателната система
15,10 лв. (с данък) 15,32 лв.
За чисти дихателни пътища с молекулярно активирани съставки L-Карнитин фумарат, Витамин С и Евкапиптово масло. Отлично допълнение към терапията при настинки и грип. За възрастни и деца над 3 г.
Бърз преглед
За пикочо-половата система
Хелти Лайф ЕООД
14,37 лв. (с данък) 15,55 лв.
За здравето на бъбреците и уринарния тракт. С Бучу, Червена боровинка, Бяла бреза и Мечо грозде.  При цистит, за облекчаване на острия дискомфорт при уриниране. Намалява повтарящите се епизоди.  Ефективен още след...
Бърз преглед
За пикочо-половата система
29,90 лв. (с данък) 32,00 лв.
За повишаване на либидото при жени и мъже. Билков състав без консерванти, без хормони.  С L-Аргинин, Гинко Билоба, Сао Палмето, Разгонен козел, Бабини зъби и Корейски женшен.
Бърз преглед
Показани са 1-10 от общо 49 артикул(а)

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in