виж още резултати
No products were found.

Биотин Витамин В7 1000 мкг табл. х 120/60 Холанд и Барет

За подобряване на метаболизма, енергията и за красиви коса и нокти. 

За регулиране на холестерола и кръвната захар.

Прочети ощеShow less
19,50 лв. (с данък)
-
Брой
  • х60
  • х120
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Биотин Витамин В7 1000 мкг табл. х 120/60 Холанд и Барет

Биотин 1000 мкг Витамин В7 действие: 

  • за увеличаване на енергията; 
  • за подобряване на метаболизма; 
  • за намаляване на косопада; 
  • за заздравяване на ноктите;  
  • за регулиране на холестерола и кръвната захар;
  • за лесно дозиране и прием;
  • за вегани/вегетарианци.

Биотинът (витамин В7) е водоразтворим витамин, който притежава редица ползи за здравето. Той може да се синтезира в червата с помощта на бактерия, но се осигурява главно чрез храна и/или хранителна добавка. Акцентът при биотина е поставен върху способността му да намалява косопада и да укрепва структурата на косъма. Разбира се, това е страхотно, особено при положение, че е натурален начин за борба с проблема. 

Биотинът има участие в обмяната на веществата – мазнини, протеини и въглехидрати. Подобрява тяхното усвояване и получаването на енергия. Особен интерес предизвиква способността му да подобрява метаболизма на аминокиселината левцин. Тя е една от трите (другите са валин и изолевцин) аминокиселини с разклонена верига. Левцинът е с най-анаболните качества, като насърчава структурирането на протеини, възстановяването и нормалното състояние на мускулите. 

Съществуват данни, че витамин B7 може да има положителен ефект при хора с диабет тип 2. Подобрява контрола върху кръвната захар и инсулиновия отговор на организма. Облекчава симптомите при периферна невропатия при страдащи от диабет, след хемодиализа или бъбречни заболявания. 

Биотинът действа регулиращо върху нивата на лош холестерол. Високите нива на LDL са предпоставка за сърдечно-съдови заболявания, като например атеросклероза. Тя се характеризира с натрупване на холестеролна плака по вътрешните стени на кръвоносните съдове, което стеснява пространството за преминаващата кръв. Това създава условия за запушване, повишаване на артериалното налягане и загуба на еластичност. Редуцирането нивата на LDL има положителен ефект върху здравето и функциите на сърцето. 

Биотин на Холанд и Барет осигурява 1000 мкг витамин B7 с всяка таблетка. Предлага удобно дозиране, лесно съхранение и прием. Само с една доза дневно, може да си набавите нужните количества биотин.

Формулата е подходяща за вегани и вегетарианци, не съдържа алергени и животински продукти. 

Биотин Витамин В7 1000 мкг табл. х 100 Холанд и Барет е хранителна добавка за енергия и подобряване на метаболизма. Не съдържа известни хранителни алергени.

СЪСТАВ Биотин Витамин В7 1000 мкг табл. х 120/60 Холанд и Барет:

Хранително съдържание в 1 (една) таблетка: 

Биотин – 1000 мкг.

Биотин Витамин В7 1000 мкг табл. х 120/60 Холанд и Барет НЕ СЪДЪРЖА изкуствени оцветители, подсладители, сол, захар, скорбяла, консерванти, царевица, лактоза, мляко, пшеница, глутен, соя, мая и животински продукти. 


ДОЗИРОВКА Биотин Витамин В7 1000 мкг табл. х 120/60 Холанд и Барет: 

Една доза (1 таблетка) 1-2 пъти дневно. Не превишавайте максималната дневна доза. Да не се употребява вместо балансирано и разнообразно хранене. 


Формулата е подходяща за вегани и вегетарианци, не съдържа алергени и животински продукти. 

Биотин Витамин В7 1000 мкг табл. х 100 Холанд и Барет НЕ СЪДЪРЖА изкуствени оцветители, подсладители, сол, захар, скорбяла, консерванти, царевица, лактоза, мляко, пшеница, глутен, соя, мая и животински продукти. 


Опаковка:

Биотин Витамин В7 1000 мкг на Холанд и Барет се предлага в опаковка от 120 таблетки и опаковка от 60 таблетки.

Биотин Витамин В7 1000 мкг табл. х 120/60 Холанд и Барет е хранителна добавка за енергия и подобряване на метаболизма. Не съдържа известни хранителни алергени.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Витамини по групи
Витамин B
Форма
Таблетки
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in