виж още резултати
No produts were found.

При алергии

Филтриране по
За имунната система
18,32 лв. (с данък)
Spirulina / Спирулина на капсули: Действа благоприятно на имунна, кръвоносна и отделителна система. С антиоксидантен, антимикробен и противовирусен ефект. При проблеми с очите и зрението; При алергии. Подходящ за...
Бърз преглед
При алергии
Мирта Медикус
14,47 лв. (с данък)
Благоприятства естествените антиалергични и антиоксидантни механизми. Подкрепя имунната система.  Допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими.
Бърз преглед
За имунната система
Viridian
45,20 лв. (с данък)
Изчерпана наличност. Уникална формула с  кверцетин, витамин В5, билки и нутриенти подпомагащи имунната система и надбъбречните жлези. Оказва благоприятно въздействие  при алергии, стрес и умора.
Бърз преглед
Медицински изделия
15,54 лв. (с данък)
При алергичен ринит - ефикасен и безопасен спрей за нос. За предпазване от вредното въздействие на алергените. За намаляване на възпалениението на носната лигавица. Подходящ и за деца. 
Бърз преглед
При алергии
7,02 лв. (с данък)
Ериус е перорален разтвор е противоалергично лекарство, което не причинява сънливост.  То помага за контролиране на алергичните реакции и симптомите им.
Бърз преглед
За имунната система
39,90 лв. (с данък)
Неналичен продукт! Очаквана доставка след 10,02,2022г. Съдържа напълно чист Кверцетин, добит от цветовете на дървото Японска акация. За защита от възпаления, вирусни инфекции, туморни образувания и алергични реакции.
Бърз преглед
За имунната система
Уебър Натуралс / Webber Naturals
68,57 лв. (с данък)
Кверцетин за имунната система, против възпаления.  Натурален продукт в помощ при алергии.  Предпазва кръвоносните съдове. Антиоксидант. Икономичната опаковка от 140 капсули е достатъчна за 4 месеца и половина от по 1...
Бърз преглед

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in