виж още резултати
No products were found.

Витамин B12 в пара Inhale Health

Витамин В12 за вдишване.

Витамин B12 от фармацевтичен клас!

С бързо действие!

Без консерванти и други вредни добавени вещества.

Без никотин, без тютюн, без калории.

Подходящ за вегани и вегетарианци.

Прочети ощеShow less
43,40 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Витамин B12 в пара Inhale Health

Витамин В12 за вдишване.

Витамин B12 от фармацевтичен клас!

С бързо действие!

Без консерванти и други вредни добавени вещества.

Без никотин, без тютюн, без калории.

Подходящ за вегани и вегетарианци.

400 дози в една писалка.

Какво представлява Витамин Б12 в пара (за вдишване)?

Вдишването е директният и най-пряк път за достигане на веществата до кръвоносните съдове. Продуктовата линия Inhale Health® предоставя на организма необходими витамини и нутриенти и им помага да навлязат в организма на момента.

Витамин Б12 за вдишване НЕ СЪДЪРЖАТ следните вредни съставки:

  • Витамин Е ацетат;
  • Пропиленгликол;
  • Диацетил;
  • Никотин;
  • Консерванти.

Вдишай Витамин B12 по всяко време!

Понякога таблетките са трудни за преглъщане. Инжекциите биха могли да се окажат по-скъпи, а заедно с това - и по-болезнени. Вместо това, витамин B12 за прием чрез вдишване, преминал през всички необходими лабораторни тестове, поддържа ежедневния ти тонус без излишно неодобство, допълнителни усилия и ненужна болка. 


Модерното и лесно преносимо устройство съдържа до 400 на брой вдишвания и съвсем лесно може да се превърне в част от всеки твой ден!


АКТИВНИ СЪСТАВКИ Витамин B12 в пара Inhale Health:

Витамин B12 от фармацевтичен клас.

Витамин В12 съществува в различни форми. Микроорганизмите произвеждат т.нар. хидроксокобаламин, който впоследствие може да се открие и в много храни.

В тялото хидроксокобаламинът се преобразува в двете биоактивни коензимни форми метилкобаламин и аденозилкобаламин. Метилкобаламинът действа в клетъчната плазма, а в митохондриите (”енергийните централи”на клетките) действа аденозилкобаламинът (дезоксиаденозилкобаламин).

В кръвта на човека се съдържат приблизително равни части хидроксокобаламин и метилкобаламин, в резервоарите на тялото за витамин В12, в черния дроб обаче се съхранява формата аденозилкобаламин.

Неактивни вещества: Органичен растителен глицерин

Вкус и аромат: Super Fruit

Създадени за твоето здраве, с мисъл за твоето бъдеще! 

С незабавно действие! Всички проведени лабораторни тестове потвърждават, че вдишването е най-прекият път, по който веществата навлизат в кръвообращението. Това означава, че веднага щом вдишаш VITAMIN B12 Super Fruit™, това ще се отрази на тонуса ти!

Отговорност към твоето здраве! Всички продукти на Inhale Health® са подходящи за вегани и вегетарианци. Те не съдържат токсични или други вредни добавени вещества, а единствено витамини!  

Красив и модерен дизайн! За добре познатите ти устройства избрахме визия, която да подхожда на забързаното ежедневие и твоя стил, съчетана с иновативната американска формула за прием на веществата чрез вдишване. 

Бъдеще, изпълнено с иновации! В резултат от всички проведени проучвания и високата ефективност на витамините Inhale Health®, ние смятаме, че вдишването ще се превърне в бъдещето на индустрията с хранителни добавки!

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Витамини по групи
Витамин B
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in