виж още резултати
No products were found.

Ампули Витамин C натурал с Прополис х 8

C Vit Natural / Це Вит натурал с прополис ампули за пиене.

Срок на годност до 06.2023г.

Прочети ощеShow less
12,98 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Ампули Витамин C натурал с Прополис х 8

Течен витамин C, извлечен от плодовете на шипка. Оказва благошриятно въздействие върху естествените защитни силина организма. С добавен Прополис - за подсилване на ефекта и увеличаване на въздействието. Течняата форма и природния произход на двете съставки увеличават степента на усвояемост и ефективност.

TeamPro C Vit Natural + Прополис 100 мг е хранителна добавка с витамин С и прополис за силна имунна система, нормален растеж и развитие, както и за възстановяване на всички части на тялото. 

Витамин С Натурал съдържа стандартизиран екстракт от плодове на шипка в течна форма. Натуралният източник и течната форма гарантират максимална усвояемост и ефективност на Витамин С. Витамин С подобрява устойчивостта на инфекции, оказва благоприятно влияние върху сърцето и кръвоносните съдове. Участва в метаболизма на допамин и  норадреналин, адреналин и тирозин и увеличава усвояването на желязо в организма. Прополис наричан и „естествен антибиотик“ е с бактероцидно и бактериостатично свойство. Подтиска активността и унищожава широк кръг от микроорганизми и гъбички, и е особено ефективен срещу грипни вируси. Комбинацията от натурален витамин С и екстракт от прополис представлява мощен натурален имуностимулант. Продуктът на ТиймПро се отличава със своето антивирусно и антибактериално действие. Освен това проявява противовъзпалителен и противогъбичен ефект.

ПОЛЗИ от приема на Ампули Витамин C натурал с Прополис х 8:

C Vit Natural е балансирана натурална хранителна добавка, която ви осигурява необходимата доза витамин С във всеки сезон. Синергичното въздействие между витамин С и прополиса във формулата на C Vit Natural действа:

  • Антивирусно;
  • Антибактериално;
  • Противовъзпалително;
  • Противогъбично.

Витамин С

Както знаете, витамин С играе важна роля в развитието и растежа и насърчава възстановителните процеси в тялото. Допълнителният прием на витамин С предпазва организма от болести и го прави по – устойчив на инфекции. Витамин С:

  • Подобрява състоянието на сърдечно – съдовата система;
  • Подобрява асимилирането на желязо;
  • Участва в синтеза на кортикостероиди и тетрахидрофолиева киселина;
  • Участва в хормоналния метаболизъм.

Прополис

Прополисът се възприема като натурален пчелен продукт, който се възприема като естествен антибиотик и имуностимулатор. Той притежава свойството да потиска активността на широк спектър патогенни микроорганизми и гъбички и да ги унищожава. Бактерицидното и бактериостатично въздействие на прополиса го правят ефективно противогрипно средство.

СЪСТАВ Ампули Витамин C натурал с Прополис х 8:

Активни вещества - състав 1 ампула MG/VIAL (10 мг) - % от референтните количества за прием

Натурален Витамин С - 504 mg / 554%

Екстракт от шипка - 720 mg / *

Прополис екстракт - 100 mg / *

Внимание: 

Ампули Витамин C натурал с Прополис х 8 са хранителна добавка и не може да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Да не се използва след изтичане срока на годност.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Витамини по групи
Витамин C
Форма
Ампули за пиене
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in