виж още резултати
No products were found.

SCHOLL СИСТЕМА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 3.8 МЛ

Унищожава гъбичките по ноктите.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Предназначение:

ШОЛ СИСТЕМА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГЪБИЧКИ ПО НОКТИTE убива 99.9% от гъбичките по ноктите. Помага за предотвратяване на разпространението на инфекцията и нейното повторение. Дискретна и лесна за ползване система. Специално разработена за проникване в ноктите и убиване на гъбичките в зародиш.

Начин на употреба:

Извадете пила и изпилете инфектирания нокът, за да отстраните повърхностния слой, обръщайки специално внимание на потъмнелите зони. Изхвърлете пилата веднага след употреба. Отстранете праха от повърхността на ноктите и околната кожа.Използвайте четката за нокти и нанесете разтвора върху повърхността на нокътя.Избършете течността , влязла в контакт с околната кожа. Изчакайте 5 минути преди да обуете чорапи, обувки или преди лягане. Нанасяйте разтвора веднъж дневно в продължение на 7 дни. Повторете горната процедура отначало за седмици 2, 3 и 4. В края на 4-та седмица, използвайте последната пила, за да коригирате краищата на ноктите и да отстраните всякакви грапавини, останали по повърхността на ноктите. Нанесете разтвора за нокти и пристъпете към ”Защитна фаза”.
 
Защитна фаза: (9 месеца) – за да предотвратите разпространение и да се предпазите от повторна поява. Нанасяйте течността върху инфектирания нокът веднъж седмично в продължение на 9 месеца или докато изчезне  потъмняването. Не използвайте лак за нокти или изкуствени нокти, докато ползвате системата за премахване на гъбички на Шол. Подрязвайте ноктите на краката веднъж месечно – никога не изрязвайте нокътя  на пръста на крака до нивото на кожата (оставете 2-3 мм. дължина).

Важно!

• Само за външна употреба.

• Избягвайте контакт на течността с очите и кожата.

• Не прилагайте при наличието на раздразнена или разранена кожа.

• Ако се появи раздразнение прекратете употребата на системата.

• Съхранявайте шишенцето с разтвора добре затворено, на недостъпно за деца място, и при температура под 25°C.

• За да избегнете разпространение на инфекцията, никога не използвайте една и съща пила повторно.

Опаковка: 

• 5 пили за еднократна употреба

• Лечебен разтвор - 3 мл.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in