виж още резултати
No products were found.

SCHOLL СТЕЛКИ ГЕЛАКТИВ ЗА СПОРТ

Специално създадени да поемат удара и намаляват натиска върху ставите.

Прочети ощеShow less
Размер
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Описание:

Ортопедични стелки, подходящи за спортни обувки, които позволяват усвояване на тежестта и олекотяване въздействието върху стъпалата, за да се движите с удоволствие още по-дълго време. Изключително мекият син гел под петата намалява напрежението по време на тренировка. Средната част на стелката, намираща се под стъпалото, осигурява стабилност, а по-твърдата пяна и по-мекият гел олекотяват частите от стъпалото, които имат най-голяма нужда. 

Технологията Гелактив спомага за качествено поемане на натиска и омекотяване при стъпване с ергономичния пълнеж, който е вграден в стелката. Гелактив е много ефективен при поемането на малки сътресения и помага за намаляването на напрежение при дейности като ходене или тичане.

Предназначение:

- За хора, практикуващи фитнес тренировка или друг вид спорт

- Подходящи за всички номера обувки

Начин на приложение:

При необходимост, изрежете стелките, за да прилегнат добре на Вашето стъпало. Режете по външната линия, която отговаря на размера обувки, които носите или използвайте оригиналната стелка като ориентир. За максимален резултат, отстранете съществуващите стелки и ги заменете със ШОЛ ГЕЛАКТИВ стелки, като поставите страната с гел надолу. Подменяйте стелките, когато забележите, че се износват. Препоръчително е това да става на всеки шест месеца.

Могат да се използват за: работни ботуши, ежедневни обувки и маратонки.

Размери:

Дамски:

А: 38
В: 39
С: 40
Пълен: 41 - 42

Мъжки:

А: 42
В: 43
С: 44
D: 45
E: 47
Пълен: 48

Инструкции за почистване:

За да почистите стелките, трябва само да ги избършете с кърпа, потопена в топла сапунена вода (не е необходимо да ги накисвате във вода). 

Опаковка: 2 броя стелки

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in