виж още резултати
No products were found.

Есприко капс. x 60

За деца при хиперактивност, ADHD.

За концентрация, по-добро поведение и нормална функция на мозъка. 

За деца над 5 г.

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Есприко капс. x 60 хранителна добавка при хиперактивни деца, при АДХД 

Есприко капсули е хранителна добавка под формата на дъвчащи капсули с приятен портокалов вкус, подходяща за деца от 5-годишна възраст, като е предназначена за повлияването на хиперактивността, спомага за поддържане на оптимална концентрация и уравновесено поведение на децата. Есприко капсули е отлично допълнение към диетата на децата с Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, цинк и магнезий. Есприко е специално разработен за допълване на хранителните нужди на деца, страдащи от АДХД, като помага и за поддържане на еластичността и подвижността на ставите, състоянието на кожата и нормалната функция на сърдечно съдовата система.

ПОЛЗИ Есприко капс. x 60 за хиперактивни деца:

  • нормална концентрация;
  • уравновесено поведение;
  • нормалната функция на мозъка;
  • сърдечно-съдовата система.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ Есприко капс. x 60 за хиперактивни деца:

  • Омега 3;
  • Омега 6;
  • магнезий;
  • цинк;
  • витамини.

Есприко касп. х 60 НЕ СЪДЪРЖА изкуствени овкусители (глутамати), емолиенти (фталати), глутен, лактоза (млечна захар) и консерванти. С приятен вкус на портокал. 

ЕСПРИКО оказва благоприятен ефект и спомага за поддържане на специфичните хранителни потребности на буйни деца. Въз основа на техните нужди, съставът на Есприко е допълнен с елементите цинк и магнезий. Есприко помага за поддържане на еластичността и подвижността на ставите, здравето на кожата и нормалната функция на сърдечно съдовата система.

Дъвчащите капсули съдържат рибено масло (с много висока чистота, добито от дълбокоморски риби) с висока концентрация на Омега-3 и Омега 6 мастни киселини, магнезий и цинк. Подпомага нормалната функция на мозъка. Включените в състава Омега 3, Омега 6, магнезий и цинк допринасят за поддържане на оптимална концентрацията и способстват за балансирано и уравновесено поведение при децата. Почти всички деца с диагноза "Синдром на хиперактивност с дефицит на вниманието" (СХДВ) се справят в училище под действителните си възможности, установени чрез теста им за интелигентност. По-слабите резултати са следствие на невнимателно, неспокойно и импулсивно поведение в класната стая. Трудно поддържат мотивацията си, когато е нужно продължително учене. Стратегиите на децата са спорадични и неефективни. Обикновено имат трудност с фината моторика, например при рисуване на лабиринт.

Влиянието на Омега 3 в детските години е уникално. Те се включват в обменните процеси, балансират кръвоснабдяването на главния мозък, подкрепят метаболитните процеси в него, вдигат мозъчната активност, способността за умствено развитие на детето и интелектуалните му възможности.

Омега-6 служат за донори на сигнални молекули и така участват в процесите на комуникацията между клетките на нервната система Синергизъм Омега 3 и Омега 6. От изключително значение за повлияването на хиперактивността при деца е Омега-3 и Омега-6 да бъдат в правилно съотношение както и да бъдат в комбинация с микроелементите цинк и магнезий. Точно това съотношение е спазено в специално разработения продукт за хиперактивни деца Есприко. 

Състав (в 100 g): 33.6% рибено масло с високо съдържание на Омега-3 (33,6 g), ксилитол, овлажнители: глицерин, магнезиев цитрат (12,4 g), желатин, модифицирано нишесте, растително масло, средноверижни триглицериди (2,3 g), 2.3% масло от вечерна иглика (2,3 g), портокалов аромат, емулгатори: сол, лецитин, цинков глюконат (0,4 g), подкислител: лимонена киселина, оцветител: железен оксид и титаниев оксид, подсладител: ацесулфам К. 

Есприко е специално разработен продукт за хиперактивни деца на възраст на и над 5 години. Допълва храненето на децата с Омега-3 и Омега- 6 мастни киселини, цинк и магнезий - състав, специално разработен въз основа на настоящи научни сведения за хранителните нужди на деца, страдащи от AD(H)D. Дъвчащите капсули с портокалов, приятен за децата вкус, съдържат рибено масло с високо съдържание на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. Това прави Есприко особено богат на полиненаситени мастни киселини. В допълнение, Есприко съдържа минералите магнезий и цинк.

От изключително значение за повлияването на хиперактивността при деца е Омега-3 и Омега-6 да бъдат в правилно съотношение както и да бъдат в комбинация с микроелементите цинк и магнезий. Точно това съотношение е спазено в Есприко.

Специални указания: Преди употреба прочетете внимателно листовката. Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина. Съхранявайте при температура под 25 градуса. Не използвайте след изтичане срока на годност.


СЪСТАВ
Есприко капс. x 60 за хиперактивни деца:

В 100 г се съдържат: 

33.6% рибено масло с високо съдържание на Омега-3 (33,6 g), ксилитол, овлажнители: глицерин, магнезиев цитрат (12,4 g), желатин, модифицирано нишесте, растително масло, средноверижни триглицериди (2,3 g), 2.3% масло от вечерна иглика (2,3 g), портокалов аромат, емулгатори: сол, лецитин, цинков глюконат (0,4 g), подкислител: лимонена киселина, оцветител: железен оксид и титаниев оксид, подсладител: ацесулфам К.


Есприко НЕ СЪДЪРЖА изкуствени овкусители (глутамати), емолиенти (фталати), глутен, лактоза (млечна захар) и консерванти.


ДОЗИРОВКА
Есприко капс. x 60 за хиперактивни деца:

Препоръчителната дозировка за деца от 5 години е 4 капсули дневно, разделени в два приема - 2 сутрин и 2 вечер.

Приемат се по време на или след храна.

Капсулите могат да се дъвчат или да се поглъщат цели с малко количество течност. Ако е необходимо, съдържанието на капсулата може да бъде прехвърлено в лъжица или да се разбърка с храната.


Предупреждения: Есприко не трябва да бъде приеман при алергия към рибено масло или вечерна иглика, или към някоя от останалите съставки. Прекомерната употреба може да доведе до слабителен ефект. Есприко е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на пълноценното и разнообразно хранене. Да не се превишава препоръчителната доза.

Прозиводител:

ENGELHARD ARZNEIMITTEL

Опаковка:

Есприко капс. x 60 за хиперактивни деца се предлага се в опаковка от 60 дъвчащи капсули.

Есприко капс. x 60 е хранителна добавка при АДХД, за хиперактивни деца и за по-добра концентрация. За деца над 5 г. 

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in