виж още резултати
No products were found.

МагнаВитс Тийнейджъри момиче табл. х 30 Магналабс

Витамини за момичета тийнейджъри.

За концентрацията и стимулиране на когнитивните способности при учене, добро зрение и здрава опорно-двигателна система.

Прочети ощеShow less
17,03 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

МагнаВитс Тийнейджъри момиче табл. х 30 Магналабс

Витамини за момичета тийнейджъри.

За концентрацията и стимулиране на когнитивните способности при учене, добро зрение и здрава опорно-двигателна система.

МАГНАВИТС ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ МОМИЧЕТА представлява мултивитамини и минерали – научно разработена формула за девойки. 

МАГНАВИТС ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ МОМИЧЕТА се използва за поддържане работата на имунната система, поддържане на концентрацията и стимулиране на когнитивните способности при учене, добро зрение и здрава опорно-двигателна система.

МАГНАВИТС ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ МОМИЧЕТА осигурява всички необходими витамини и минерали за правилното развитие на младия организъм.

МАГНАВИТС ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ МОМИЧЕТА е подходящ за деца от 12 до 18 години.Комбинацията на мултивитамини и минерали помага за запълване на хранителните пропуски, причинени от недостатъчния прием на витамини от храната или неодстиг на витамини и минерали в следствие на засиления растеж и развитие на организма по време на пубертета. Служи за поддържане на баланса в организма и стимулира естествения имунитет. Едно от предимствата на мултивитамините е, че съдържат точно необходимата препоръчителна дневна доза от много витамини и минерали едновременно.

Комбинацията от витамини и минерали от А до Я, специално изготвена за тийнейджъри момичета, подпомага развитието на мозъка, способностите за учене, защитава зрителния апарат и подсилва функцията на имунната система.

Комбинацията от витамини А, С, Е, К, D3 и група В са от съществено значение за правилното функциониране на имунната система, добрата памет и концентрация и доброто зрение.  Антиоксидантният ефект на витамините предпазва соматичните клетки на организма от вредното окисление на свободните радикали. Витамините от група В играят решаваща роля в клетъчните метаболитни процеси, които превръщат храната в енергия, а витамин B12 (кобаламин) стимулира развитието на червените кръвни клетки, които пренасят кислород до мозъка.

Минералите цинк, йод и селен са от съществено значение за нормалното протичане на  всички естествени биохимични процеси в подрастващия организъм. Приемът в достатъчно количество осигурява правилно развититие на всички органи и ситеми, които претърпяват промени през пубертета.

Fe2+ - Желязото е съществен компонент от молекулата на хемоглобина – белтъкът, който пренася кислород до клетките. Липсата на кислород може да доведе до развиване на анемия, особено при подрастващи момичета, при които за пръв път се появява менструален цикъл. Достатъчният прием на желязо осигурява оптимални концентрации на хемоглобин в еритроцитите.СЪСТАВ МагнаВитс Тийнейджъри момиче табл. х 30 Магналабс:

Витамин С - 50 mg

Ниацин (Витамин В3) - 8 mg

Витамин Е - 6 mg α-TE

Желязо2+ - 5 mg

Пантотенова киселина (Витамин В5) - 3 mg

Цинк - 2,5 mg

Витамин В6 - 0,7 mg

Рибофлавин (Витамин В2) - 0,7 mg

Тиамин (Витамин В1) - 0,55 mg

Витамин А - 400 µg

Йод - 75 µg

Фолиева киселина - 100 µg

Селен - 10 µg

Биотин - 25 µg

Витамин К - 6,25 µg

Витамин Д3 - 2,5 µg

Витамин В12 - 1,25 µg

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Витамини по групи
Мултивитамини
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in