виж още резултати
No products were found.

Назалезе деца Алерджи блокер спрей за нос 800 мг

За превенция срещу сенна хрема и алергии - за деца.

Не съдържа лекарствени вещества. 

Натурален продукт.

Прочети ощеShow less
15,09 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Назалезе деца Алерджи блокер спрей за нос 800 мг

За превенция срещу сенна хрема и алергии - за деца.

Не съдържа лекарствени вещества. 

Натурален продукт.

Nasaleze Allergy Blocker всъщност е първият и най-популярен продукт на марката, създаден преди повече от 20 години.

Nasaleze Allergy Blocker има над 35 клинични изпитвания, публикувани във водещи медицински журнали и има множество спечелени награди.

Не съдържа лекарствени вещества, абсолютно натурален продукт е, но в същото време е много ефективен.

Nasaleze Allergy Blocker е превантивно средство - той се бори с алергиите като ги предотвратява преди първите им симптоми. Поради тази причина се използва преди да навлезете в среда с алергени.


Кога да използвате Назалезе Алерджи блокер за деца?

Прилагайте Назалезе Алерджи блокер за деца още преди симптомите на алергия да започнат.

Назалезе Алерджи блокер за деца се използва за превенция срещу сенна хрема и алергии. Назалезе Алерджи блокер за деца трябва да се използва преди излагане на среда с алергени, за да може да предотврати контакта им с носната лигавица и съответния алергичен отговор на организма.

Назалезе Алерджи блокер за деца клинично доказано работи ефективно при леки, до умерено тежки случаи на алергичен ринит.

Ако алергичната реакция е започнала преди прилагането на Назалезе Алерджи блокер за деца, изчакайте около зо минути първоначалните сиптоми да отшумят, издухайте носа си и тогава приложете Назалезе Алерджи блокер за деца.

За разлика от лекарствата, които помагат да се облекчат симптомите на алергия, Назалезе Алерджи блокер за деца действа превантивно, стопирайки алергичната реакция, преди тя да започне.


Ако употребявате успоредно друг спрей за нос, то Назалезе Алерджи блокер за деца трябва да бъде впръскан отново след другия спрей, за да възстанови предпазващата бариера върху носната лигавица.


Назалезе Алерджи блокер за деца може да бъде използван в комбинация с лекарства, като част от комбинирана терапия в борбата с алергиите и сенната хрема.


Кой може да използва Назалезе Алерджи блокер за деца?

Назалезе Алерджи блокер за деца е подходящ за деца над 18 месечна възраст.

Пазете далеч от малки деца.

Назалезе Алерджи блокер за деца не съдържа лекарствени вещества.

Назалезе Алерджи блокер за деца има добър профил на безопасност.

Назалезе Алерджи блокер за деца не причинява усещане за стичане в гърлото и давене.


Как действа Назалезе Алерджи блокер за деца?

Назалезе Алерджи блокер за деца представлява прахообразен спрей за нос. След впръскване, при допир с носната лигавица, прахообразните частици образуват гелообраз-на защитна бариера, която предпазва и изолира лигавицата от алергенни частици, предавани по въздух.


При сенната хрема, алергичната реакция започва от носната лигавица. Назалезе Алерджи блокер за деца защитава носната лигавица от алергени, като по този начин дегранулацията на мастоцитните клетки и последващото освобождаване на IGE (имуноглобулин Е) и хистамин биват избегнати, а от там и неприятните симптоми на алергичен ринит.


Действието на Назалезе Алерджи блокер за деца е доказано в над 35 клинични изпитвания, публикувани във водещи медицински журнали, с участващи над 1000 пациента. Nasaleze Allergy Blocker има множество спечелени награди, предписван е от медицински специалисти по целия свят и е официално включен в Националните протоколи за третиране на алергии.СЪСТАВ
Назалезе Алерджи блокер за деца:

Натурален инертен целулозен прах от растителен произход 97%.

Ягода на прах 3%.

Назалезе Алерджи блокер за деца е подходящ за вегани.Как да използвате Назалезе Алерджи блокер за деца?

За да Ви предпазва от алергени е необходимо да впръсквате Nasaleze Allergy Blocker 2 до 3 пъти дневно. Това ще позволи поддържането на ефективна бариера върху носната лигавица.

Nasaleze Allergy Blocker е доказан като силно устойчив при вдишването на полени до 6 часа от прилагането.

1. Издухайте носа си.

2. Отворете капачката и разклатете.

3. Пръснете малко количество във въздуха, за да освободите налягането в бутилката. Това важи само за първата употреба, след това не е необходимо.

4. Поставете накрайника на спрея в началото на ноздрата и впръснете по 1-2 пъти във всяка ноздра. Вдишайте леко.

5. Впръскайте отново след всяко издухване на носа.


Противопоказания

Продуктът не е подходящ за деца под 18 месеца. 

Не използвайте Назалезе деца Алерджи блокер спрей за нос, ако сте чувствителни към целулоза, или ягода. Избягвайте контакт с отворени рани. Избягвайте контакт с очите. За да избегнете заразяване не споделяйте този продукт с други хора. Ако прахът от бутилката попадне в очите Ви, отмийте с вода. 

По време на първата употреба може да усетите чувство на гъделичкане, или парене в носа, както и да започнете да кихате. Това е нормална реакция при първоначалното ползване, която ще отмине, когато свикнете с употребата на Nasaleze Allergy Blocker.

Понякога е възможно да усетите лек сърбеж, или дразнене, особено ако носната Ви лигавица е травмирана в следствие на продължителна хрема. Това усещане би следвало да отмине бързо.

Някои пациенти могат да усетят носа си леко запушен. Това е нормално и се дължи на създадената от Nasaleze Allergy Blocker бариера върху носната лигавица. В случай, че усещането за запушен нос е по-сериозно, то вероятно сте пръснали повече от необходимото количество.

Консултирайте с Вашия лекар, ако усещате сериозен дискомфорт след употребата на този продукт.

Ако употребявате паралелно друг спрей за нос, то Nasaleze Allergy Blocker отново трябва да бъде впръскан след другия спрей, за да възстанови предпазната бариера върху носната лигавица.

Във връзка с този продукт са докладвани много малко случаи на алергични реакции. Те включват усещане за течащ нос, запушен нос, кихане или зачервено гърло. Ако получите по-сериозна алергична реакция от изброените, прекратете употребата му незабавно и ако симптомите продължат се консултирайте с Вашия лекар. Свържете се с дистрибутора/производителя на продукта, или с ИАЛ.

Не използвайте в продължение на повече от 30 дни без прекъсване.Производител:

Nazaleze Ltd / Назалезе, Великобритания


Опаковка:

Назалезе деца Алерджи блокер спрей за нос се предлага в от 800 мг.Назалезе за деца Алерджи блокер спрей за нос 800 мг за превенция срещу сенна хрема и алергии. Не съдържа лекарствени вещества. Натурален продукт.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in