виж още резултати
No products were found.

РиноСън Спрей х 20 мл Sun Wave Pharma

Антивирусен спрей за гърло за деца над 3 г.

Образува течен защитен филм за лечение на възпалено гърло при деца.

Прочети ощеShow less
22,75 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

РиноСън Спрей х 20 мл Sun Wave Pharma

Антивирусен спрей за гърло за деца над 3 г. Специално създаден за лечение на възпалено гърло при деца.

RinoSun спрей е течен защитен филм за лечение на възпалено гърло при деца на възраст между 3 и 16 години. Това е хипертоничен разтвор, който действа бързо и образува защитен филм върху лигавицата на гърлото, като по този начин елиминира вирусите и бактериите. РИНОСЪН е филмогенен, вискозен, хипертоничен разтвор, предназначен за лечение на възпалено гърло. Когато се напръска върху повърхността на гърлото РИНОСЪН образува осмотично активен, но устойчив филм. РИНОСЪН действа локално, механично, без да се усвоява от организма. Филмът също така предпазва повърхността на гърлото от дразнене и външни агресии. Клиничните резултати показват бързо и осезаемо намаляване на болката в гърлото, дразненето, зачервяването и подуването, както и на белезникавия налеп по повърхността на гърлото.

СЪСТАВ РиноСън Спрей х 20 мл Sun Wave Pharma: 

Глицерол (74,63%), пречистена вода, Мед, Гликоцианидин-E-N (Glycocyanidin-e извлечен от екстракти от семена на Vitis vinifera (Европейска винена лоза), Sambucus nigra (Черен бъз) и Ribes nigrum плодове (касис)).

ДОЗИРОВКА РиноСън Спрей х 20 мл Sun Wave Pharma: 

Впръскайте 4-5 пъти до образуване на тънък слой от продукта върху лигавицата на гърлото. Препоръчително е да се използва на всеки 20-30 минути в началото на лечението през първите 2-3 часа, а след това 3-4 пъти на ден, до пълно възстановяване.

Производител:

Sun Wave Pharma / Сън Уейв Фарма

Опаковка:

РиноСън Спрей на Sun Wave Pharma се предлага в  алуминиев флакон със спрей помпа (приблизително 85 впръсквания).

РиноСън Спрей х 20 мл Sun Wave Pharma е антивирусен спрей за гърло за деца над 3 г. Образува течен защитен филм за лечение на възпалено гърло при деца.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Спрей
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in