виж още резултати
No products were found.

Дъвчащи мечета с мултивитамини за деца х 60 бр. Pediakid

Дъвчащи мечета с мултивитамини, предназначени за оптимален прием на витамини и микроелементи при деца над 3 години.

Комбинират 14 витамина и минерала, както и патентован екстракт от 22 плодове и зеленчуци, които допринасят за приема на основни микронутриенти.

С аромат на череша.

Прочети ощеShow less
26,00 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Дъвчащи мечета с мултивитамини за деца х 60 бр. Pediakid

Pediakid Gommes Multivitaminees са дъвчащи мечета с мултивитамини, предназначени за оптимален прием на витамини и микроелементи при деца над 3 години. Комбинират 14 витамина и минерала, както и патентован екстракт от 22 плодове и зеленчуци, които допринасят за приема на основни микронутриенти. Богати са на витамини А, С, Е, К, В1, В2, В3, В5, В6, В8, В9, В12, селен и цинк.

Педиакид Дъвчащи мечета с мултивитамини х 60 бр подпомагат правилната функция на имунната система (витамин С, цинк, селен), психологичната и нервна системи (витамини B1, B2, B9 и др.) и спомагат за намаляване на умората (витамини C, B3, B5 и др.). С аромат на череша. Без желатин, глутен, лактоза, консерванти, изкуствени ароматизатори и оцветители!

С грижа за децата, френската компания Ineldea създаде Pediakid – широка гама от хранителни добавки със 100% натурални активни съставки, които включват: билкови екстракти, витамини и минерали. Всички продукти са създадени в съответствие с френската фармакопея и с най-високите, и стриктни изисквания за качество, ефективност, и безопасност!

Производител: Laboratoires INELDEA, Франция.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Дъвчащи таблетки
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in