виж още резултати
No products were found.

Атусин капс. х 30

14,89 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Атусин капс. х 30

Атусин® оказва благоприятен ефект върху здравето на дихателните пътища – бял дроб, бронхи, трахея, фаринкс, гърло, носна лигавица и синуси. Поддържа чувството за комфорт в гърлото и гърдите. Подкрепя дишането.

Всяка капсула Атусин® съдържа:

• Микс от етерични масла – 120 mg

• Бромелаин – 80 mg

• Бразилски прополис – 10 mg

Атусин® съдържа дестилат от 4 вида пречистени масла – от евкалипт, сладък портокал, лимон и мирта. Те са богати на биологично активни вещества (1,8-цинеол, лимонен, алфа-пинен), които поддържат нормалната функция на дихателните пътища и естественото отделяне на секрети.

Атусин® съдържа бромелаин – това е общото наименование на група растителни протеолитични ензими. Бромелаин благоприятства разграждането на фибрин и подпомага нормалния кръвен и лимфен поток. Съдейства за поддържане на нормалните функции на епитела на дихателните пътища.

Атусин® съдържа воден екстракт на зелен бразилски прополис, който се отличава от спиртния с високите си концентрации на органични ароматни киселини, които са основните биологично активни вещества, оказващи ползотворен ефект върху здравето на лигавицата на дихателните пътища – бял дроб, бронхи, трахея, ларинкс, фаринкс, гърло, нос и синуси, като ги поддържа в техния естествен физиологичен вид, здрави и чисти.

Атусин® е подходящ за възрастни и деца над 10 год.

Приема се на гладно 3 пъти по 2 капсули на ден.

Предлага се в опаковка от 30 стомашно-устойчиви

капсули.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Капсули
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in