виж още резултати
No products were found.

Профертил за жени х 84+84/28+28 капс.

Диетотерапия при жени с поликистозен овариален синдром ПКЯ (PCOS), които желаят да имат деца.

Прочети ощеShow less
330,47 лв. (с данък)
-
Брой
  • х28
  • x84
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Профертил за жени - малка и голяма опаковка

За диетотерапия при жени с поликистозен овариален синдром ПКЯ (PCOS), които желаят да имат деца.

PROfertil female е специално разработен, за да покрие специфичните хранителни нужди на жени, старадащи от поликистозен овариален синдром, които желаят да имат деца. Предоставя адаптирани нутриенти за диетотерапия на това състояние и помага на женското тяло да се подготви за бременност.

Женският хормонален баланс е изключително сложна система, която може да бъде повлияна от множество фактори. Освен физиологичните и психологични аспекти, свързани със самата жена, неблагоприятно влияние могат да окажат и външни фактори като стрес, шум, стимуланти (никотин алкохол и др.), замърсена околна среда, както и други фактори.

Поликистозен овариален синдром (PCOS) е едно от най-честите хормонални заболявания при жени в детеродна възраст и свързаният с това заболяване инфертилитет при жената е една от най-честите причини за невъзможност за зачеване на така желаното дете. Когато се стигне до самите симптоми на заболяването, основна роля играят сложните механизми, регулиращи хормоналния баланс на жената. Отклоненията в женските полови хормони (естрогени) и мъжките полови хормони (андрогени), лутеинизиращият хормон (LH) и фоликулостимулиращият хормон (FSH) са основните причини за патологични процеси. Последните два регулират функционалните процеси в яйчниците.

Подготовка за бременност чрез попълване на майчиния запас от нутриенти: конкретно при PCOS е важно да се подготвим за бременност чрез прием на специфични нутриенти, тъй като ендогенният синтез на тези субстанции е намален поради наличните метаболитни нарушения.

В идеалния случай фолиевата киселина и омега-3 мастните киселини трябва вече да са приемани регулярно и целенасочено преди да настъпи бременността - за предпочитане от момента в който решим че искаме да имаме дете. Оптималното осигуряване на всичко, от което се нуждае тялото, е грижа и за здравето на детето. По този начин предоставянето на подходящите нутриенти ще осигури най-добрите условия, за да може бременността да се развие правилно от самото начало.

Оптимално имплантиране: При PCOS, се наблюдава нарушен хормонален баланс в комбинация с намалено усвояване на определени есенциални нутриенти (например витамин Е или някои вторични растителни субстанции), което често води до ненормално развитие на ендометриума, което прави по-трудно имплантирането на яйцеклетката в матката. Ако яйцеклетката е оплодена и достигне матката, тя може да се прикрепи към стената на матката, която вече е подготвена. Прогестеронът пречи на отлепянето на вътрешния слой на матката, защото без него бременността не може да продължи.

Имунната система на майката също е леко отслабена в този момент, за да не бъде разпозната делящата се яйцеклетка като чуждо тяло и да бъде унищожена. В този ранен етап на бременността ембрионът е силно податлив на увреда на генетичния материал. Ако това се случи в такъв ранен етап на развитието, това ще доведе до абортиране на бременността. Регулярният таргетен прием на нутриентите, които са в намалени количества поради PCOS, допринася за оптималното имплантиране на оплодената яйцеклетка.

Нутриентите в PROfertil® female са внимателно подбрани, за да се създадат оптималните предпоставки за успешно зачеване и поддържане на здрава бременност при жени с PCOS. Специфичната нужда от всеки от тези нутриенти е научно доказана и множество проучвания демонстрират положителното им влияние върху бременността. Комбинацията от микронутриентите в PROfertil® female е в основата на диетотерапията при жени с поликистозен овариален синдром (PCOS), които желаят да имат деца.

Състав на Профертил за жени:

Състав

дневна доза

В подкрепа на

Мека капсула


подготовката за бременност

Омега-3 мастни киселини

500 mg

Таблетка

Фолиева киселина

800 mcg

Селен

70 mcg

редовения цикъл и овулация

Коензим Q10

30 mg

Витамин E

30 mg


имплантирането на яйцеклетката

Катехини от екстракт от зелен чай

4 mg

Глициризин от екстракт от женско биле

12 mg

Характеристика на състава:

Профертил за жени е храна за специални медицински цели и е предназначена за диетотерапия при жени с поликистозен овариален синдром (PCOS), които желаят да имат деца.

Специфичната формула на Профертил за жени е пригодена към специалните нужди от хранителни вещества в областта на приложение. Комбинацията точно отговаря на повишената нужда от специфични нутриенти, необходими при жени с поликистозен овариален синдром (PCOS), които желаят да имат деца.

Как да приемате PROfertil® female

Приемайте 1 мека капсула и 1 таблетка дневно с достатъчно течност по време на или след хранене. Най-добре е да винаги да приемате таблетката заедно с меката капсула. За повече информация се консултирайте с Вашия лекар.

Продължителност на употребата

Трябва да приемате Профертил за жени, докато се опитвате да заченете, до момента в който настъпи желаната бременност.

Важна забележка

Да се използва под лекарско наблюдение. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приема или да промените препоръчаните указания за употреба.
Профертил за жени не е пълноценна храна, не е подходящ за употреба като единствен хранителен източник. Да се съхранява на сухо и прохладно място, защитено от светлина, под 25°C. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in