виж още резултати
No products were found.

Делфис табл. 500 мг х 30

За дългосрочна терапия на асимптоматични или симптоматични маточни фиброиди.

Хранителна добавка с EGCG (Епигалокатехин галат), витамин D и витамин B6.

ДЕЛФИС промоция при 2 опаковки - до 31.07.24 г.

Прочети ощеShow less
35,92 лв. (с данък)
-

Volume discounts

КоличествоUnit discountYou Save
29,99 лв.19,98 лв.
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Делфис табл. 500 мг х 30

Делфис е хранителна добавка при миома на матката. 

DELPHYS® е защитен с патент продукт и представлява нов подход за лечение на миома на матката като:

  • Контролира растежа на миомите;
  • Редуцира симптомите;
  • Подобрява хормоналния баланс;
  • Подобрява качеството на живот;
  • Съдържа Витамин D + екстракт от Зелен чай + Витамин В6;
  • Допринася за регулирането на хормоналната активност;
  • За дългосрочна терапия на асимптоматични или симптоматични маточни фиброиди.

Какво представляват маточни фиброиди? 

Маточните фиброиди са най-често срещаните доброкачествени образувания при жените в репродуктивна възраст. Появяват се в гладката мускулатура на матката (миометриум).

Наричат се още лейомиоми или фибромиоми. 

Причини:

► Генетична предразположеност;

► Дефицитът на витамин D е свързан с повишен риск от миоми на матката;

► Други неизвестни причини.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ Делфис табл. 500 мг х 30:

Витамин D е мастноразтворим витамин, който играе ключова роля в организма. Веднъж метаболизиран от черния дроб и превърнат в активната му форма, неговите метаболити действат като "хормони", като се свързват с различните рецептори на различни органи и тъкани на маточната среда. Научни изследвания показват връзка между недостига на витамин D и риска от развитие на маточни фиброиди; тази връзка зависи от високата чувствителност на фиброзните клетки. Витамин D е в състояние да регулира клетъчната пролиферация, следователно приемането на витамин D при пациенти с маточни фиброиди може да допринесе за контрол над възможното развитие.

Епигалокатехин галат (EGCG) са катехини, извлечени от зелен чай. Научните проучвания показват, че пациенти с маточни фиброиди, приемали EGCG в продължение на 4 месеца, показват значително намаляване на обема на фиброма. По-нататъшни проучвания изтъкват антиоксидантни и анти-пролиферативни свойства на EGCG като например, развитие на по-добра защита на клетките срещу увреждане, причинено от свободни радикали и поява на новообразувания и тяхното разпространение.

Витамин В6 (пиридоксин) е водоразтворим витамин, намиращ се в различни храни. В организма той се трансформира в биологично активната форма, действайки като коензим при различни метаболитни реакции. Научните доказателства показват, че хормоналния дисбаланс благоприятства образуването на маточни фиброиди. Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната активност, а приемът му благоприятства за поддържане на нормални физиологични условия.

ДЕЛФИС промоция при 2 опаковки. 

СЪСТАВ Делфис табл. 500 мг х 30:

Зелен чай (Camellia sinensis L. Knutze) листа, сух екстракт, титруван до 45% епигалокатехин галат (EGCG); пълнители: целулоза, дикалциев фосфат; противослепващи агенти: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини; витамин D (холекалциферол); витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид).

ДОЗИРОВКА Делфис табл. 500 мг х 30:

Препоръчваме да приемате по 1 таблетка на ден.

Внимание: Делфис табл. 500 мг х 30 е хранителна добавка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на място недостъпно за деца под 3 години.

Хранителната добавка не е лекарство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Употребата по време на бременност не се препоръчва.


Производител:

Lo. Li. Pharma International, Italy

Опаковка:

Делфис табл. 500 мг се предлага в опаковкa от 30 таблетки.Делфис табл. 500 мг х 30 съдържа витамин D + екстракт от Зелен чай + Витамин В6. За дългосрочна терапия на асимптоматични или симптоматични маточни фиброиди.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Витамини по групи
Мултивитамини
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in