виж още резултати
No products were found.

ЦИСТОСТОП ХРОНО ТАБЛ. 1200 МГ Х 30 НЕОФАРМ

Бързо и ефективно успокоява симптомите на дискомфорт в уринарния тракт

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Описание:

ЦИСТОСТОП ХРОНО ТАБЛ. 1200 МГ Х 30 НЕОФАРМ се препоръчва във случаите на хронични и често повтарящ се уринарен дискомфорт.

Действие:

ЦИСТОСТОП ХРОНО ТАБЛ. 1200 МГ Х 30 НЕОФАРМ поддържа здравето на уринарния тракт и предпазва от повторна поява на уринарен дискомфорт. ЦИСТОСТОП ХРОНО ТАБЛ. 1200 МГ Х 30 НЕОФАРМ е подходящ за прием непосредствено след овладяване на острия епизод на уринарен дискомфорт с цел предотвратяване на риска от хронифициране на проблема, както и при хора с чести проблеми с пикочните пътища за предпазване от повторна поява на уринарни проблеми.

Състав:

Всяка таблетка ЦИСТОСТОП ХРОНО ТАБЛ. 1200 МГ Х 30 НЕОФАРМ съдържа:

- D-Маноза — 500 мг;
- Стандартизиран сух екстракт от брезови листа — 500 мг;
- Стандартизиран сух екстракт от американска червена боровинка — 200 мг;
- BetaVac — Патентована комбинация от 3,5,7,3',4'-пента-хидрокси-флавон, 3,7,3',4'-тетра-хидрокси-флавон и епикатехин-(4β->6)-епикатехин-(4β->8, 2β->0->7)-епикатехин.

Другите съставки на таблетката са калциев фосфат, царевично нишесте, коповидон, повидон и магнезиев стеарат.

Начин на употреба:

Ако Вашият лекар не е предписал друго, приемайте ЦИСТОСТОП ХРОНО ТАБЛ. 1200 МГ Х 30 НЕОФАРМ два пъти дневно по една таблетка.

Важно:

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА CYSTOSTOP CHRONO

Не вземайте CYSTOSTOP ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на таблетката.

Най-честите симптоми на алергична реакция включват обриви, сърбеж, подуване на устните и лицето, задух. Посъветвайте се с вашия лекар, ако изпитвате някои от тези симптоми.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА CYSTOSTOP CHRONO

Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане. Поносимостта му е много добра, което позволява безопасно приемане за продължителен период от време. Подходящ е и за деца над 3 годишна възраст, като дозата се определя от лекуващия лекар според теглото на детето.

Липсват противопоказания за приложение на CYSTOSTOP CHRONO.

В  препоръчаните дози, CYSTOSTOP CHRONO не взаимодейства с лекарства и храни.

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА CYSTOSTOP CHRONO

Ако вашият лекар не е препоръчал друго, CYSTOSTOP CRONO се приема в доза 2 пъти дневно по 1 таблетка.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Най-честата причина за рецидивиращи (повтарящи) се инфекции на пикочните пътища е хронифицирала бактериална инфекция. Въпреки че приемът на антибиотици бързо изчиства бактериите, понякога в пикочната система остават бактерии, които са с увредени клетъчни стени, така наречените L-форми.

При подходящи условия L-формите на бактериите бързо възстановяват клетъчната си стена, връщат активноста си и започват да се размножават, предизвиквайки повторна инфекция. Като резултат се получава възвръщане на симптомите и рецидивиране на урологичната инфекция. Много често бактериите стават резистентни към антибиотика, с който са лекувани и развиват повишена устойчивост към останалите терапевтични средства.

Благодарение на оптимизираният си състав, CYSTOSTOP CHRONO успешно елиминира L-формите на болестотворните бактериите като променя състава на урината, в която те живеят и я превръща в неблагоприятна среда за тяхното оцеляване. При новите условия, водата от урината нахлува в бактериите и ги разрушава, а ускорената диуреза ги извежда по-бързо от организма с акта на уриниране.

Благодарение на D-манозата в състава си, освен L-формите, CYSTOSTOP CHRONO елиминира и най-честия причинител на инфекции и дискомфорт на пикочните пътища- бактерията E. coli.
По повърхността на пикочните пътища има макро-молекули, които завършват със свързана за тях D-маноза. Бактерията E. coli, притежава израстъци наречени фимбрии, с които подобно на ръчички се захваща за D-манозата на тези макро-молекули и така бактериите успява да се закрепи и инфектира пикочните пътища. Когато в урината има D-маноза, бактериите E. coli преимуществено се захващат за молекулите на D-манозата вместо за макро-молекулите по повърхността на пикочните пътища и образуват здрав комплекс, който лесно се изхвърля от пикочния мехур при уриниране. Докато антибиотичното лечение унищожава и полезните бактерии в огранизма, което често води до гъбични инфекции или гастроинтестинални смущения, то D-манозата селективно премахва само „лошите“ бактерии, чрез свързване и обезвреждане.
Проантоцианидините от екстракта от американска червена боровинка блокират друг вид фимбрии, с които бактериите атакуват основно бъбреците. Заедно, D-манозата и проантоцианидините блокират над 95% от фимбриите на бактериите.

Затова в комбинация, D-манозата и проантоцианидините осигуряват много по-добра и надеждна защита на пикочните пътища отколкото по отделно.

CYSTOSTOP CHRONO подпомага и засилва ефекта на прилагания антибиотик.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in