виж още резултати
No products were found.

Вигрикс Турбо капс. х 60

За повишаване на либидото при жени и мъже.

Билков състав без консерванти, без хормони. 

С L-Аргинин, Гинко Билоба, Сао Палмето, Разгонен козел, Бабини зъби и Корейски женшен.

Прочети ощеShow less
Limited special offer
29,90 лв. (с данък) 35,00 лв.
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Vigrix Turbo / Вигрикс Турбо капс. х 60 информация

За повишаване на либидото при жени и мъже.

Билков състав без консерванти, без хормони. 

С L-Аргинин, Гинко Билоба, Сао Палмето, Разгонен козел, Бабини зъби и Корейски женшен.


ДЕЙСТВИЕ Вигрикс Турбо капс. х 60

Вигрикс Турбо действие при мъжете:

 • Допринася за увеличаване на енергията и жизнеността, удължаване на ерекцията и увеличаване размера на пениса, подобряването качеството на спермата;
 • Подпомага при еректилна дисфункция;
 • Допринася за сексуалната активност и издържливост;
 • Допринася за по-голямо сексуално удовлетворение;
 • Допринася за подобряване на кръвообръщението.

Вигрикс Турбо действие при жените:

 • Допринася за преодоляване на вагиналната сухота.
 • Допринася за повишаване притока на кръв към клиторните и вагиналните тъкани;
 • Допринася за по-висока чувствителност и отзивчивост към сексуална стимулация;
 • Допринася за по-високи възможности при достигане на оргазъм;
 • Допринася за повишаване на честотата за достигане до оргазъм;
 • Допринася за по-голямо сексуално удовлетворение;
 • Допринася за повишено сексуално желание и клиторна чувствителност.


СЪСТАВ
Вигрикс Турбо капс. х 60:

Екстракт от корен на Корейски Женшен (Korean Ginseng root) 45 mg; Екстракт от плодове на Сао Палмето (Saw Palmetto berry) 20 mg; Екстракт от Гинко Билоба (Gingko Biloba leaf) 30 mg; Екстракт от плодове на глог ( Hawthorn Berry)  20 mg; Екстракт от листа на Епимедиум (Epimedium leaf) 20 mg; Екстракт от листа на Бабини зъби (Tribulus Terrestis leaf) 40 mg; L-Аргинин ( L-arginine) 60 mg; Витамин В3 (Vitamin B3) 10 mg; Витамин В6 (Vitamin B6) 1 mg; Селен (Selenium) 25 mcg; Цинков Глюконат (Zinc Gluconate-elemental Zink 4.2mg ) 30 mg 

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, стабилизатори и ГМО, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид. 


ДОЗИРОВКА
Вигрикс Турбо капс. х 60: 

2 капсули на ден по време на хранене. 


НАЧИН НА УПОТРЕБА
Вигрикс Турбо капс. х 60: 

По схема - 20 дневен цикъл, който се редува с 10 дни почивка.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Вигрикс Турбо капс. х 60

L-АРГИНИН

L-Аргининът е основна аминокиселина и един от градивните елементи на протеините в тялото. Въз основа на стотици проучвания, L-аргининът е станал известен, като безопасно и ефективно просексуално хранително вещество за мъже и жени.

L-Аргининът е предшественик на азотния оксид (NO) в човешкото тяло. През 1990 г., учените открили, че NO е съществена съставка, която помага за подобряване на циркулацията на кръв и е много важна за нормалната сексуална функция както при мъжете, така и при жените. Без аргинин не би имало NO, а без NO, мъжете няма да могат да имат ерекция.

Ерекция не може да бъде постигната без действието на азотния оксид върху кръвоносните съдове на пениса и неговите порести кавернозни тела. Еректилният процес се инициира от нервната система – или чрез гръбначния рефлекс (когато има директен стимул на пениса), или посредством нервните сигнали от мозъка. Съответните нерви, когато са стимулирани чрез всяка пътека, освобождават азотен оксид от нервните си окончания в пениса.

Недостатъчен приток на кръв е една от основните причини за непълна ерекция при мъжете. L-аргининът е доказано, че подобрява притока на кръв до гениталната област, като разширява кръвоносните съдове и помага на пениса да се уголеми до пълния си капацитет, като по този начин увеличава размера, твърдостта и честотата на ерекциите.

L-аргининът има подобен ефект при жените. Повишаването на кръвния поток прави клиторните и вагинални тъкани по–чувствителни към сексуална стимулация и помага да се увеличи възможността за достигане на оргазъм. Проучвания са установили, че жени, които са вземали добавка, включваща L-аргинин са имали по-голямо сексуално удовлетворение, включително повишено желание и клиторна чувствителност, честотата на полови актове и оргазъм, и по-малко вагинална сухота.

И мъжете, и жените съобщават, че L-аргинин изглежда увеличава либидото им или желанието за секс, а някои също докладват, че L-аргинин им дава по-голяма издръжливост и по-силен, по-мощен оргазъм. В докладите също така се показва, че L-аргининови добавки може да подобрят плодовитостта при мъжете, които имат малък брой сперматозоиди или лоша подвижност на сперматозоидите (намалена активност). Потребителите на L-аргинин казват, че може да се постигне просексуален ефект, вземайки го 45 минути преди секс.

ГИНКО БИЛОБА

Гинко Билоба се използва в много култури за увеличаване на сексуалната енергия и издръжливост. Гинко Билоба има три основни ефекта върху човешкото тяло, които са полезни за сексуалното здраве:

 - Блокира много от ефектите на тромбоцит активиращия фактор ТАФ (кръвни съсиреци), което е честа причина за еректилна дисфункция и импотентност. Еректилната дисфункция често е причинена от стеснения на кръвоносните съдове, или съсирване на кръвта. Комбинацията от съставки за разреждане на кръвта прави Гинко Билоба основна съставка на всички формули за мъжка полова потентност.

 - Антиоксидантната му сила предпазва клетките от оксидативно клеткъчно увреждане, причинено от свободните радикали. Вредата от свободните радикали и оксидативния стрес са патологични процеси, които лежат в основата на повечето хронични дегенеративни заболявания. Те са също до голяма степен отговорни за еректилната дисфункция, свързана с тези състояния и импотентността.

 - Увеличава притока на кръв не само във вените и артериите, но също така и в микроциркулаторната система, която включва миниатюрен капиляри. Гинко Билоба подобрява функционалността на микро-капилярите и увеличава количеството на кръвта за по-добра ерекцията. 

КОРЕЙСКИ ЖЕНШЕН

Корейският женшен е една от най-известните билки в света – афродизиак, която увеличава нивата на тестостерон и образуването на сперматозоидите, подобрява секрецията на азотен оксид, увеличава притока на кръв към пениса и действа като умствен тоник, борейки се със стреса и тревожността, докато в същото време подобрява настроението.

Той се секретира в тестисите и е основният хормон зад сексуалното либидо на мъжете. Установено е при клинични и научни изследвания, че мъжете като цяло започват да губят тестостерон след 30-годишна възраст и до времето, когато станат на 40, започват да чувстват ефектите от ниския тестостерон. Тъй като мъжката личност е силно повлияна от производството на тестостерон, спадът в производството му води до някои сериозни последици за здравето. Най-честите симптоми включват: ниско либидо, наддаване на тегло, загуба на мускулна маса, косопад, раздразнителност, липса на енергия.

Съобщава се, че добавки с Panax женшен предизвикват значително увеличение в нивото на тестостерон в кръвта и образуването на спермата, както и значително намаляване на теглото на простатата.

САО ПАЛМЕТО

Сао палмето е вечнозелена палма, която расте в САЩ. Сао палмето се използва като източник на храна от местните американци от години, и също така като лекарствен агент при уринарни усложнения. В днешно време Сао палмето се използва при мъже, страдащи от ДПХ (Доброкачествената простатна хиперплазия). Има няколко проучвания, отчитащи ефектите на Сао палмето при ДПХ, като някой от тях са най-малко толкова добри колкото обичайните фармацевтични лекарства, използвани за лечение на ДПХ. Сао палмето се препоръчва също и за нощно напикаване и други нарушения на уринарния тракт.


Производител:

Вигрикс Турбо е произведен от COMPLETE-PHARMA - финландско-тайландска компания, наложила се в последните няколко години като производител на съвременни хранителни добавки, отличаващи се с високо качество и ефективност.

При разработването на своите продукти, компанията набляга на научните изследвания, разработките и използването на виококачествени стандартизирани съставки. По този начин се гарантира максимална ефикасност и въздействие върху здравето на хората. Всеки артикул е FDA сертифициран.


Опаковка: 

Vigrix Turbo / Вигрикс Турбо се предлага в опаковка от 60 капсули.

Вигрикс Турбо е хранителна добавка за повишаване на либидото при жени и при мъже. Билков състав без консерванти, без хормони. С L-Аргинин, Гинко Билоба, Сао Палмето, Разгонен козел, Бабини зъби и Корейски женшен.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in