виж още резултати
No products were found.

Подагразон при подагра капсули х 30

Билкова хранителна добавка за нормални нива на пикочната киселина. 

Допринася за намаляване на пристъпите, свързани със силна болка.

Без глутен.

Прочети ощеShow less
17,71 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Подагразон при подагра капсули х 30

Подагразон при подагра капсули е хранителна добавка за нормални нива на пикочната киселина. Мощна билкова бомба, която разрушава кристалчетата пикочна киселина и ги извежда вън от организма. Допринася за намаляване на пристъпите, свързани със силна болка.

Без глутен.

Podagra zone.

Състав за 1 капсула

Максимален дневен прием / % от ХРС*:

Екстракт от череша /Cerasus pseudocerasus/ - 150 mg **

Коприва-корен /Urtica dioica/ - 100 mg **

Целина /Apium graveolens/ - 75 mg **

Полски хвощ /Equisetum arvense/ - 50 mg **

Витамин С като аскорбинова киселина - 50 mg / 62,5

 

* Хранителни референтни стойности, съгласно Регламент (ЕС) 1169/2011

** Няма определена дневна доза

ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ Подагразон при подагра капсули х 30:

Екстракт от череша – ефективно намалява високите нива на пикочната киселина в кръвта, предотвратявайки отлагането на нейните кристали около ставите. Притежава мощно антиоксидантно действие и доставя на организма изобилие от антоцианини, флавоноиди и обезболяващи съставки, които успешно действат срещу възпалението и сковаността. Спомага за изхвърлянето на пикочната киселина от организма и допринася за намаляване на пристъпите, придружени със силна болка

Коприва корен – екстрактът потиска ензимите, които са отговорни за производството на пикочна киселина и подобрява бъбречната функция. Той съдържа изобилие от фитохимикали, включително флавоноиди, алкалоиди, лигнани, кумарини, терпеноиди, органични киселини, летливи масла и други, които имат безброй здравословни ползи не само при подагра, а при редица социално значими заболявания.

Целина-семена – ефективна билка за намаляване на пикочната киселина, потвърдено в редица клинични проучвания.. Използвана още от древността в борбата със сърдечно-съдовите заболявания, в последните години се доказа и с антиревматичната активност. Семената от целина притежават мощна антиоксидантна активност, която е много важна за предотвратяването на възпалителните процеси, предизвикани от оксидативения стрес.

Витамин С – допълнителният прием на витамин С може да бъде полезен за предотвратяване на подагра. Витаминът притежава и мощно антиоксидантно действие, което намалява риска от възпалителни процеси, свързани с натрупването на кристали в ставите.

Полски хвощ – едно от най-разпространените растения по света. Добре проучена от науката, билката намира приложение в много терапевтични области. Ефективно диуретично средство, което стимулира диурезата, без загуба на натрий и калий, а също така притежаващо и болкоуспокояващи свойства.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Капсули
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in