виж още резултати
No products were found.

Хемферум табл. при липса на желязо x 40

Hemferum - при повишена необходимост от желязо. 

Таблетки с хемоглобин и желязо.

За образуването на червени кръвни клетки.

При анемия, планирана бременност; състояния, свързани с повишена загуба на кръв, при непълноценно хранене.

Прочети ощеShow less
33,30 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Добави в списъка с желания
Описание

Хемферум табл. при липса на желязо x 40

Хемферум таблетки с хемоглобин и желязо. 

Формулата е с добра поносимост, минимизира нежелани реакции, които могат да се изразяват със стомашна болка, гадене и запек. 

ХЕМФЕРУМ осигурява необходимото количество желязо. Това е минерал от ключово значение за производството на хемоглобин и преноса на кислород в тялото. 


ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ Хемферум табл. при липса на желязо x 40?

Хемферум е подходящ за лица над 12-годишна възраст. Намира приложение при планирана бременност, състояния свързани с повишена загуба на кръв, също при непълноценно хранене. 


СЪСТАВ Хемферум табл. при липса на желязо x 40

Съставки в 1 филмирана таблетка: 

Желязо - 14 мг 

Хемоглобин - 402 мг 

Други съставки: говежди хемоглобин на прах; пълнители: целулоза; железен сулфат, калциев фосфат; стабилизатор: поливинилполипиролидон; антислепващи агенти: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини, талк; емулгатори: хидроксипропилметил - целулоза, соев лецитин; оцветители: железни оксиди и хидроксиди, титаниев диоксид, индиготин; глазиращи агенти: полидекстроза, полиетиленгликол, поливинилов алкохол; средно верижни триглицериди.  

ДОЗИРОВКА Хемферум табл. при липса на желязо x 40

По 1 таблетка дневно.

Препоръчва се минимум тримесечен курс на прием. Употребата на Hemferum таблетки с хемоглобин и желязо може да продължи толкова дълго, колкото е необходимо.

Какво отличава Хемферум таблетки с хемоглобин и желязо от другите препарати с желязо?

Hemferum™ таблетки е натурална хранителна добавка. Разработен е специално, защото за продуктите с нехемемово желязо е известно, че не се понасят добре и се абсорбират слабо, а проблеми като стомашна болка, гадене и запек са много често срещани. Основната съставка на Hemferum™ 14 mg е обогатено хемово желязо. То се абсорбира добре в червата като цели единични комплекси по независим път. Има висока бионаличност и много добра поносимост заради минималните неабсорбирани остатъчни количества. Хемовото желязо не предизвиква стомашно-чревни раздразнения. Приемът на Hemferum не се повлиява от стомашната киселина.

Добавката има висока бионаличност и много добра поносимост. Причинява минимални стомашно-чревни нежелани реакции. Високото ниво на абсорбция и поносимост способства за по-висока ефективност, бързо подобрение и следователно намалено време на прием за достигане на препоръчителните нива на желязо и хемоглобин.

Внимание:

 - Хемферум таблетки с хемоглобин и желязо е хранителна добавка. Не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене и балансирано хранене. 

 - Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

 - Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.

 - Hemferum представлява хранителна добавка и се отпуска без лекарско предписание. Независимо от това, вие трябва да го използвате внимателно, за да получите възможно най-добри резултати. Ако имате допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

 - Hemferum не съдържа лекарства или хормони. Произвежда се според фармацевтичните стандарти за контрол на качеството, които надвишават тези за хранителни добавки.

 - Не използвайте продукта, ако страдате от нежелязодефицитна анемия, имате свръхнатрупване на желязо или нарушения в неговото усвояване.

Производител:

Laboratoria Wolfs, Белгия за GLOBIFER INTL. bvba, Белгия

Опаковка:

Хемферум при липса на желязо се предлага в опакова от 40 таблетки.

Hemferum  таблетки с хемоглобин и желязо при повишена необходимост от желязо. С говежди хемоглобин на прах.  За образуването на червени кръвни клетки. При анемия, планирана бременност; състояния, свързани с повишена загуба на кръв, при непълноценно хранене.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in