виж още резултати
No products were found.

Мулти-Минерали Комплекс табл. х 156 Барбел Дрексел

Комплекс, който снабдява организма с над 70 минерали и микроелементи.

Всички те се характеризират с висока степен на абсорбция и бионаличност

Прочети ощеShow less
37,78 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Multi-Mineral Komplex е комплекс, който снабдява организма с над 70 минерали и микроелементи. Всички те се характеризират с висока степен на абсорбция и бионаличност.

Част от тях са червени микроводорасли, морска вода, оризов протеин, инулин, портокалов сок на прах. Приемът им съдейства за балансирането на течностите в тялото и предотвратява дехидратацията. Намалява риска от мускулни болки и крампи и подкрепя нервната система.

Поддържа здравословните нива на електролити, така че сърцето да функционира по възможно най-оптималния начин. Електролитите като натрий, калий, калций, магнезий и фосфат спомагат за подобряването на функцията на редица мускули и нерви в организма, тъй като те са необходими за генерирането на акционни потенциали и поддържането на нормалния клетъчен заряд. Освен това те регулират и количеството на течности в тялото, което влияе върху кръвното налягане.

Multi-Mineral Komplex дава допълнителна енергия при физическа активност и спомага за заздравяването на костите и зъбите. Грижи се и за премахване сухотата в устата или напуканите устни. Повлиява положително организма и при загуба на ориентация или нарушения във функционирането на бъбреците.

Червените микроводорасли повишават броя на белите кръвни клетки в организма. Те укрепват имунитета и предпазват тялото от вирусни атаки. Помагат при астма, инфекции на пикочните пътища, нарушения, засягащи нормалната дейност на стомаха.

Оризовият протеин повишава потенциала за изгаряне на мазнини, тъй като е пълен с антиоксиданти и хранителни вещества, които подпомагат загубата на тегло. Ето и още няколко функции:

• намалява риска от мускулни болки и крампи;

• предотвратява състояния на дехидратация;

• премахва сухотата в устата или напуканите устни;

• регулира кръвното налягане;

• подобрява работата на бъбреците.

Действие:

Multi-Mineral Komplex на немската компания Bärbel Drexel е продукт, който помага за наличието на по-голяма физическа издържливост, заздравяването на костите и зъбите. Освен това помага на организма да не се стига до състояния на дехидратация. Значително намалява риска от появата на мускулни болки и крампи. Подобрява и работата на бъбреците.
Съставки:В 3 табл.:Дн. доза / 6 табл.:
Калций

140 mg

280 mg

Магнезий

75 mg

150 mg

Желязо

2.25 mg

4.5 mg

Цинк

1.9 mg

3.8 mg

Селен

15 µg

30 µg

Мед

0.165 mg

0.33 mg

Манган

0.35 mg

0.7 mg

Хром

3.75 µg

7.5 µg

38% минерален комплекс от червени микроводорасли /Lithothamnium calcareum/, морска вода, портокалов сок на прах, оризов протеин, инулин, регулатор на киселинността:натриев хидроген карбонат, калиев хидроген карбонат, калциев карбонат, магнезиев карбонат; естествен аромат на портокал, грейпфрут, железен бисглицинат, магнезиеви соли на мастни киселини, цинкови мастни киселини, хром трихлорид (калциев карбонат като носител), манганов глюконат, подкиселител: аскорбинова киселина; меден бисглицинат.

Не съдържа: Глутен, лактоза. Подходящо за вегани.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на организма.

Забележка: Информация за диабетици: 1 табл. = 0.02 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни: По 3 таблетки 2 пъти дневно с 200 ml вода.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия

Прочети ощеShow less
Product Details
72630
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in