виж още резултати
No products were found.

ЦИТРОСЕПТ ДЕНТАЛ ГЕЛ 15 Г

Освежаващ и антибактериален гел, който подпомага поддържането на по-добра хигиена в устата

Прочети ощеShow less
13,00 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Гел за приложение в устната кухина
В устната кухина е възможно развитието на бактерии и гъбички. Това може да причини дискомфорт, усещане за парене и лош дъх.
Citrosept Dental - освежаващ и антибактериален гел, който подпомага поддържането на по-добра хигиена в устата и увеличава усещането за комфорт. Предпазва от възникване на орален дискомфорт, особено при хора, които използват зъбни протези и ортодонтни апарати.
Citrosept Dental успокоява раздразненията на лигавицата и предотвратява появата на неприятен дъх в устата. Спомага за поддържането на нормалната флора в устната кухина.
Citrosept Dental предпазва от размножаване на микроорганизми в устната кухина, особено гъбички и бактерии. Препоръчва се за употреба от хора, податливи на промени, причинени от гъбички и бактерии в устата, с цел предотвратяване на такива промени, и по-специално при хора, които използват зъбни протези и ортодонтни апарати.
Благодарение на специалната адхезивна формула, гелът се задържа към лигавицата на устната кухина и остава върху нея няколко часа, осигурявайки дълготрайно усещане за комфорт и хигиена.

Начин на употреба:
След измиване на зъбите, да се нанесе малко количество гел върху венците и/или небцето, да не се изплаква, да не се яде и пие 1 час.
Да се прилага 3-4 пъти на ден.
Да се избягва контакт с очите.
В случай на контакт, изплакнете очите обилно с вода.
В случай, че възникне инфекция в устата, е необходимо да се потърси съвет от лекар или зъболекар.

Състав:
Propylene Glycol, Glycerin, Aqua, PVP, Citrus Paradisi, Menthol, Benzalkonium Chloride.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in