виж още резултати
No products were found.

Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей

Добър източник на фибри - разтворими и неразтворими.

За добро храносмилане. Подпомага отслабването. 

Детокс ефект.

Патентован продукт.

Прочети ощеShow less
34,85 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей

Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей – за детоксикация и здравословно отслабване - добър източник на фибри.


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей:

Патентованата хранителна добавка спомага за:

 - елиминирането на токсините от тялото;

 - регулирането на изхождането;

 - здравословно отслабване;

 - контрол на кръвната захар.


Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей съчетава фибри, добити от проучени и доказани в практиката естествени растителни източници. Патентованият продукт комбинира полезното действие на разтворими и неразтворими фибри. 

Разтворимите фибри във Фибри Фюжън Дейли капс. на Нейчърс Уей са важни за редукцията на теглото. Те се превръщат в гелообразна маса при контакт с течностите в стомаха. Тази гелообразна маса създава усещане за ситост и предполага редуциране на количеството приета храна. 

Неразтворимите фибри от своя страна притежават способност да ускорят храносмилането, подобряват изхождането и здравето на дебелото черво.

Fiber Fusion™ Daily е произведен по специална технология True Dispresion™. Този метод гарантира, че фибрите оказват максимална ефективност, тъй като притежават способност да се разпръснат напълно в дебелото черво. По този начин те се прилепят към токсините и стимулират отстраняването им. Всяко влакно във Fiber Fusion™ Daily се освобождава напълно, подкрепя храносмилането, изчиства токсините и подпомага редукцията на теглото по здравословен начин.


ДЕЙСТВИЕ
на растителните фибри Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей:

Оптимално храносмилане и изхождане

Неразтворимите фибри спомагат за съкращаване времето, необходимо за преминаване на отпадните частици през храносмилателния тракт. Това е особено важно за превенция на запек, подуване на корема и лошо храносмилане. Разтворимите фибри улавят течностите в стомаха, за да се превърнат в желатиново вещество с голяма плътност. Тази желатинова маса ферментира с помощта на бактерии в храносмилателния тракт и така допълнително подобрява храносмилането.

Здравословно отслабване

Множество изследвания потвърждават,  че приемът на храни, богати на фибри спомага за предотвратяване на затлъстяването. Може да се каже, че съществува обратна пропорционалност между консумацията на фибри и телесните мазнини. Това е причината фибрите да фигурират в почти всяка диета за понижаване на теглото. Те създават усещане за ситост и могат да редуцират както количеството приета храна, така и извънредните хапвания. Фибрите редуцират абсорбцията на токсини и стопират неблагоприятните промени на секрецията при чревните хормони.

Контрол на кръвната захар

Фибрите притежават ефект да контролират скоростта, с която стомахът се изпразва. Те забавят храносмилането и поддържат нивата на кръвната захар стабилни. Този механизъм подобрява инсулиновата чувствителност и може да спомогне за контролиране нивата на кръвната захар.

Превенция на сърдечно-съдови заболявания

Резултатите от проведени проучвания сочат, че съществува връзка между приема на неразтоврими  фибри и кръвното налягане, нивата на общия холестерол и триглицеридите. Те спомагат за понижаване на „лошия” LDL холестерол като редуцират абсорбцията на холестерол от храната. Порази тази причина приемът на фибри в ежедневното меню може да бъде добра превенция на хипертония и други сърдечно-съдови заболявания.

Fiber Fusion™ Daily предлага оптимална подкрепа за добро здраве и безопасно отслабване. Продуктът е формулиран по специална технология за изчерпателно, максимално ефективно действие и усвояване на фибрите в чревната среда. За разлика от други продукти за детоксикация, Фибри Фюжън Дейли не съдържа глина. Тя може да бъде причина за изчерпване на минералния запас в тялото и често е източник на високи, рискови нива на олово и други токсини.

СЪСТАВ Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей:

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Патентована смес от фибри:
Псилиум/ Хуск семена, овесени трици, Гума гуар (семена), пектин (от цитрусови плодове)    
620 mg3.1 g

Други съставки: Растителна капсула, целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей НЕ СЪДЪРЖА изкуствени оцветители, аромати, консерванти, соя, дрожди, млечни продукти.

Подходящо за вегани.


ДОЗИРОВКА 
Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей:

По 5 капсули дневно с най-малко 250 мл вода. 

Може да разделите приема 2 капсули сутрин и 3 капсули вечер, отново с най-малко 250 мл вода.


Забележка:
 Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей е хранителна добавка за здравословно отслабване и добро храносмилане. Не приемайте продукта, ако имате проблем с преглъщането. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.


Производител:

Nature's Way / Нейчърс Уей, САЩ

Опаковка:

Фибри Фюжън Дейли на Нейчърс Уей се предлага в опаковка от 150 веган капсули. 


Фибри Фюжън Дейли капс. х 150 Нейчърс Уей допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт. Подпомага здравословното отслабване. Източник на разтворими и неразтворими фибри. 

Прочети ощеShow less
Product Details
08452
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in