виж още резултати
No products were found.

Лактофлор Севида капс. х 30

Лактофлор Sevida капсули.

Естествен имуностимулатор

С Арабиногалактан, Цинк и Селен. 

Прочети ощеShow less
25,59 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Лактофлор Севида капс. х 30

ЛактоФлор Sevida с Арабиногалактан е естествен имуностимулатор:

 - за подкрепа на вродения имунитет;

 - за поддръжка на придобития имунитет.

Лактофлор Севифа има антиоксидантни свойства и предпазва от инфекции, бактерии и вируси, понижава кръвното налягане, укрепва зъбите и костите, предотвратява язви, има противоракови свойства и инхибира развитието на болестта на Алцхаймер. 

Формулата с Betox-93® бързо се абсорбира, подобрява липидния профил и повишава имунната система. В обобщение, LACTOFLOR SEVIDA има широк спектър на действие. Действа ефективно при профилактика на сърдечно-съдови заболявания, стимулира имунната система и се препоръчва на всички хора, които искат редовно да се грижат за здравето си. 

Лактофлор първият български пробиотик на основата на млечно-киселата бактерия Lactobacillus bulgaricus. Открита от учените едва през 1905 г. и наречена така, заради естественото й разпространение по нашите земи, тази бактерия се счита за естествен източник на здраве и дълголетие от природата на България.Активни съставки:

Betox-93® (бета 1,3/1,6 глюкан) е с чистота 95% - възможно най-високата на пазара. Бързо се абсорбира от организма, между 5-10 минути след прием. Betox-93® бета глюкан отключва активността на макрофагите в тялото, стимулира имунната система, като повлиява благоприятно организма при вирусни, бактериални, гъбични и паразитни инфекции. Може да подобри липидния профил.

Арабиногалактан от американска лиственица предоставя целогодишна подкрепа на естествената имунна функция с тройно действие. Натурален и чист, подкрепя вродения, поддържа придобития имунитет и притежава натурални антиоксидантни свойства.

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in