виж още резултати
No products were found.

Мулти-Ензимен комплекс с олигопептидаза дъвчащи табл х 75 Барбел Дрексел

При непоносимост към глутен

Прочети ощеShow less
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Multi Enzym Komplex mit Prolyloligopeptidase Kaupresslinge на немската компания Bärbel Drexel е първокласен продукт, който съдържа специална комбинация от фибри, ензими и калций, които облекчават състоянието при глутенова непоносимост.

Благодарение на разграждащия глутена ензим пролил олигопептидаза и с естествените разграждащи протеините плодови ензими папаин (папая) и бромелаин (ананас), билковият продукт съдейства за правилното функциониране на храносмилателните ензими, но не е средство за лечение на целиакия или друга непоносимост.

Какво да очаквате от Multi Enzym Komplex mit Prolyloligopeptidase Kaupresslinge?

· Идеален е за хора, които трябва да се придържат към без глутенов режим на хранене, тъй като разгражда глутена по естествен път;

· Подходящ е и при пътуване, защото може да се приема и без течност, а чрез дъвчене;

· Помага за справяне и със „скритите остатъчни количества“, тоест ниското съдържание на глутен в храни, обявени за такива „без глутен“;

· Способства за намаляване на дискомфорта при слаба чувствителност или хранителна нетолерантност към белтъчните вещества;

· Съдейства за нормалната функция на храносмилателните ензими и улеснява храносмилането;

· Спомага за поддържане на чревната лигавична бариера и намалява пропускливостта на чревната лигавица.

Различни проучвания показват, че дори и в обявените за безглутенови храни може да се съдържат белтъчни вещества, което е неприемливо и понякога дори опасно за хора с непоносимост към тях.

Когато проследяването на съдържанието на купуваните продукти е трудно, подобен естествен продукт може да бъде изключително полезен, тъй като спомага за справяне и решаване на проблема.Съставки:В 1 табл.:В 2 табл.:В 3 табл.:
Калций

73.33 mg

146.66 mg

220 mg

Пролил олигопептидаза

33.33 mg

66.66 mg

100 mg

Бромелаин

15 mg

30 mg

45 mg

Папаин

15 mg

30 mg

45 mg

Мултиензимен комплекс

7.5 mg

15 mg

22.5 mg

Калциев карбонат, акациеви влакна, оризови нишки, оризово нишесте, пропил олигопептидаза (6.7%) , бромелаин (3%), папаин (3%), мулти-ензимен комплекс (1.5%: амилаза, протеаза, целулаза, липаза), антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини.

Не съдържа: Глутен. Подходящо за вегани.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт, особено подходящ за лица чувствителни към глутен.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Да се сдъвква по 1 таблеткa 1-3 пъти дневно, преди консумация на храни, съдържащи глутен.

Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца, при температура до 25°C.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия

Прочети ощеShow less
Product Details
77720
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in