виж още резултати
No products were found.

ЕлементАЛЛ биологикал дает пудра с вкус на шоколад х1404 г Натурал Факторс

Естествен продукт с приятен вкус на шоколад, допринасящ за нормалното функциониране на организма. Продуктът е подходящ за хора с нарушена храносмилателна функция.

Прочети ощеShow less
226,85 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

ЕлементАЛЛ биологикал дает пудра с вкус на шоколад х1404 г Натурал Факторс

Основни ползи:

 

·         Съдържа всички необходими за организма хранителни вещества. Комбинацията от тях се усвоява лесно от организма.

·         Спомага за гастроинтестиналното заздравяване на лигавиците, нормализира чревната пропускливост и подобрява клиничните симптоми при пациенти с болестта на Крон.

·         Хипоалергенна формула със 100% протеин, доставен от свободни аминокиселини, в това число Л-Глутамин, ключово гориво за чревните клетки.

·         Формулата включва лесни за усвояване въглехидрати.

·         С приятен вкус на шоколад и без ГМО.

Доказано ефективните природни съставки в ElementAll™ Biological Diet спомагат за гастроинтестиналното заздравяване на лигавиците, нормализират чревната пропускливост и подобряват клиничните симптоми при пациенти с болестта на Крон. При 80% от хората, приемали редовно продукта за по-дълъг период от време, се наблюдава отслабване на изброените симптоми.

 

ElementAll™ Biological Diet благоприятства за значително намаляване на популацията на Bacteroides fragilis (бактерия, допринасяща за възпаляването на червата, както и за колоректален рак) и облекчава синдрома на раздразненото черво.

 

ElementAll™ Biological Diet не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители и глутен, като в същото време осигурява всички основни микро- и макронутриенти, подходящи за хора с нарушена храносмилателна функция.

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in