виж още резултати
No produts were found.

Афтър Парти капс. х 8

Срещу махмурлук - за превенция и премахване на вече съществуващ махмурлук.

Стопира дехидратацията и регулира баланса на течности в организма.

Прочети ощеShow less
Добави в списъка с желания
Описание

Афтър Парти капс. х 8 преди, по време на и след употреба на алкохол

Подпомага възстановителни процеси в организма след употреба на алкохол: гадене, главоболие, обезводняване, виене на свят и други.


Афтър парти повишава антиоксидантни и антибактериални свойства, които могат да ускорят процесите на естествена детоксикация, подобряват функцията и подпомага възстановяването на черния дроб. Стопира дехидратацията и регулира баланса на течности в организма.


Един от начините за справяне с махмурлука е чрез увеличаване нивото на глутатион - основен антиоксидант в тялото. Той играе ключова роля при алкохолната детоксикация чрез разграждане на ацеталдехида в черния дроб. Нивата на глутатион могат да се повишат чрез доставяне на N-ацетил-L-цистеин, който е негов предшественик. Приемът му при употреба на алкохол, както и след това, оказва благоприятен ефект върху нормалното функциониране и антиоксидантна защита на клетките в организма.

Алкохолът предизвиква дехидратация, което води до изчерпване на водоразтворимите витамини и минерали. Добавянето на вит. В1, В5, С и магнезий съдействат за поддържане на нормалното емоционално състояние, а антиоксидантното действие на N-ацетил-L-цистеин се засилва, когато той е приема в комбинация с витамини В1 и С.

Екстрактът от индийски кактус действа синергично с N-ацетил-L-цистеина и витамин В5, като подпомага естествените процеси на детоксикация в организма след прием на алкохол.

Кората на бяла върба (Salix Alba) е известна като естествен източник на салицин. Това е вещество, от което се получава аспиринът. Екстрактът от кора на бяла върба подпомага естествения процес на възстановяване от негативното въздействие на алкохола.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ
 Афтър Парти капс. х 8:

Екстрактът от Бяла Върба (Salix Alba) подпомага естествените процеси на възстановяване в организма от негативното въздействие на алкохола. Той подпомага укрепването на организма и прочистването на кръвта. Действа и като температуропонижаващо средство.

Н-Ацетил-Л-Цистеин стимулира продукцията на глутатион в организма. Глутатионът е мощен естествен антиоксидант и детоксикатор, осигуряващ правилното функциониране на клетките. Взема участие в чернодробните детоксикиращи процеси и осигурява транспорта на хранителните вещества до главните имунни клетки.

Екстрактът от Индийски кактус взаимодейства синергично с  Н-Ацетил-Л-Цистеин и витамин В5, като подпомага естествените процеси на детоксикация в организма, след прием на алкохол. Най-популярното действие на Индийски кактус е против махмурлук, тъй като намалява главоболието причинено от алкохола. Той е идеално диуретично и успокоително средство, има отлични хидратиращи свойства, подпомагащи оздравителните процеси на кожата.

Индийски кактус е и чудесен антиоксидант.

Магнезий от магнезиев оксид е естествен продукт в подкрепа на сърдечно-съдовата и нервната система. Той осигурява нормалното функциониране на сърдечносъдовата, ендокринната, нервната и имунната системи. Регулира сърдечния ритъм, грижи се за здравината и устойчивостта на костите, намалява умората и стреса и подпомага бързото възстановяване на организма.

Витамин С има безценни за организма свойства, като подпомагане на черния дроб да обработи по-бързо алкохола (детоксикиращо действие). Необходимостта на организма от витамин С се увеличава по време на употреба на алкохол и стрес. Той участва в производството на жизненоважни химикали, които намаляват нервното напрежение и по-бързо се справят с наличната интоксикация, породена от употребата на по-големи количества алкохол.

Витамин B1 Тиамин (Витамин Б1)  -  Алкохолът предизвиква сериозна дехидратация, което води до изчерпване на водоразтворимите витамини и минерали в нашия организъм. Естествени врагове на витамин В1 са никотинът, захарта и алкохола. Пушачите и хората, които употребяват често алкохол, бременните и кърмачките имат силна нужда от витамин В1.

Витамин В5 участва в процесите на възстановяване на клетките в черния дроб. При по-висока интоксикация влияе положително върху по-бързото справяне с вредните въздействия на отпадъчните продукти.


ДОЗИРОВКА Афтър Парти капс. х 8:

Комплекс 1: 4 черни капсули се изпиват наведнъж преди консумация на алкохол.

Комплекс 2: 4 червени капсули се изпиват наведнъж след консумация на алкохол.

Важно! Ако сте пропуснали да вземете Комплекс 1 преди прием на алкохол и вече имате махмурлук, изпийте веднага Комплекс 1, и след 3-4 часа Комплекс 2.


Производител: 

Превент Фарма ООД, България

Опаковка:

Афтър Парти се предлага в опаковка от 8 капсули. 

Афтър Парти капсули подпомага естествените възстановителни процеси в организма и облекчава неразположението преди и след употребата на алкохол. 

Прочети ощеShow less
Подробности за продукта
Доставка
You may also like
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Полезен? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Напиши коментар

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Отговори @ANSWERS_NB@ Харесвания @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Неодобрения @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Коментари @COMMENTS_NB@
Напиши отговор Добави коментар
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Отговор
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Добави коментар @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in