виж още резултати
No products were found.

Есенциале Форте N капс. х 30

Есенциале Форте N капсули за черен дроб и жлъчка.

Повлияват на нарушения липиден метаболизъм по пътя на улесняване на липидния транспорт.

Стабилизира жлъчния сок. 

Прочети ощеShow less
18,03 лв. (с данък) 18,56 лв.
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Есенциале Форте N капс. х 30

Есенциале Форте N капс. х 30 повлиява на нарушения липиден метаболизъм по пътя на улесняване на липидния транспорт. Стабилизира жлъчния сок.

Esentiale Forte Н на Санофи е лекарствен продукт на растителна основа, който се препоръчва за чувство за тежест в дясното подребрие, подобряване на оплаквания, безапетитие, вследствие на токсични или хранителни увреждания на черния дроб и хепатит. 

Есенциале форте N снабдява болния черен дроб с готови, основни за черния дроб ("есенциални") фосфолипиди във високи дози.

Есенциалните фосфолипиди са абсолютно идентични по химическа структура и действие с фосфолипидите, произвеждани в черния дроб на човешкото тяло. Внесени с лекарството те се вграждат в мембраните на чернодробните клетки и през тях преминават в жлъчката. Така Есенциале форте N капсули по физиологичен път нормализират нарушената чернодробна функция и активността на ензимите му, стабилизират чернодробните мембрани, което допринася за възстановяване на чернодробната тъкан. Повлияват на нарушения липиден метаболизъм по пътя на улесняване на липидния транспорт. Стабилизира жлъчния сок. 

СЪСТАВ Есенциале Форте N капс. х 30:

Във всяка капсула Есенциале Форте N се съдържат 300 мг фосфолипиди от соеви зърна.

ДОЗИРОВКА Есенциале Форте N капс. х 30:

При деца над 12 години (около 43 кг), юноши и възрастни: eдинична доза от 2 капсули. Максимална дневна доза: 3 пъти на ден по 2 капсули (1800 мг фосфолипиди от соеви зърна);

Капсулите да се приемат, без да се дъвчат, по време на хранене и с достатъчно течност (т.е. чаша вода);

Продължителността на лечението зависи от ефекта върху субективните оплаквания. Есенциале форте N може да се използва до 3 месеца без прекъсване.

Опаковка:

Есенциале Форте N се предлага се в опаковка от 30 капсули. 

Прочети ощеShow less
Product Details
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in