виж още резултати
No products were found.

Гинексид интимна пяна х 150 мл Naturpharma

Пяна за интимна хигиена.

Без оцветители, консерванти и агресивни повърхностно активни вещества.

Нежно миещо действие и свежо усещане.

Прочети ощеShow less
24,23 лв. (с данък)
-
Оценка:
(0)
Всички продукти на марката:
Добави в списъка с желания
Описание

Гинексид интимна пяна х 150 мл Naturpharma

Гинексид пяна х 150 мл  е гинекологична почистваща пяна, която е предназначена за ежедневна интимна грижа и за предотвратяване и разрешаване на бактериални или гъбични инфекции.

Благодарение на своята деликатна формула, Гинексид пяна х 150 мл осигурява нежно миещо действие.

Също така, пяната оказва полезно действие в ситуации с повишен риск от инфекции (плувни басейни, спортни зали, плажове, използването на синтетични или тесни дрехи, използване на тампони или след полово сношение), в определени периоди от живота на жената (бременност, след раждане, менструален цикъл), също така и в пред- и постоперативна профилактика при гинекологични операции.

Поддържа нормалната (характерна за вагиналната област) кисела среда рН (4.5) и възстановява правилната степен на вагинална киселинност.

Екстракт от Хамамелис оказва успокояващо и защитно действие, и дава осезаемо усещане за свежест. Тонизиращите, успокояващи и освежаващи свойства на хамамелиса го правят една задължителна съставка при лечение на инфекции на вагиналната област.

Екстрактът от Лайка действайки в синергия с екстракта от Хамамелис, чудесно защитава вагинална лигавица. Благодарение на успокояващото си и омекотяващо действие, е предназначен за лечение на възпалени области.

Хлорхексидин диглюконат има широкоспектърно антисептично действие.

Продуктът се предлага под формата на флакон с помпичка, при което емулсията излиза като пяна (мус) и докато останалите интимни измивни продукти трябва да се смесят с вода, то Ginexid пяна се поставя директно върху дланта и се разнася лесно върху желаната област, след което се отмива. Не съдържа оцветители, консерванти и агресивни повърхностно активни вещества.

СЪСТАВ Гинексид интимна пяна х 150 мл Naturpharma:

Вода, динатриев лаурет сулфосукцинат, бутан, амониев лаурил сулфат, воден извлек от лайка, воден извлек от хамамелис,пропан, изобутан, млечна киселина, натриев карбоксиметил кокополипропиламин,пропилов амид на ундециленовата киселина и бетаин, пег-12 диметикон, натриев хлорид, парфюм, ментол, поликуатерниум-44, хлорхексидин диглюконат, маслен екстракт от листата на чаено дърво, лимонен.

НАЧИН НА УПОТРЕБА Гинексид интимна пяна х 150 мл Naturpharma:

Разклатете добре преди употреба и задръжте флакона в изправено положение докато пръскате.Почистете външната генитална лигавица и отмийте с вода. Натиснете помпата и нанесете малко количество от Гинексид пяна с ръка върху интимната област. Разнесете добре и отмийте с хладка вода.

Производител:

Farma Derma s.r.l., Италия


Опаковка: 

Гинексид интимна пяна на Naturpharma се преддлага във флакон от 150 мл.


Гинексид пяна за интимна хигиена.

Прочети ощеShow less
Product Details

Data sheet

Форма
Пяна
Доставка

Меню

Трябва да се регистрирате, за да можете да ползвате списъците с желания.

Sign in